Élet-Stílus

Nem találkozhat apjával, mert húst eszik

veszekedes(960x640)(1).jpg (veszekedés, )
veszekedes(960x640)(1).jpg (veszekedés, )

Az apa állítólag húst adott a gyereknek, ezért nem láthatja egy éve.

A vegetáriánus édesanya annyira aggódott fia étrendjéért, hogy amitn megtudta, hogy a férje az egyik láthatáson húst adott neki, azonnal eltiltotta őket egymástól.

Az édesapa, aki immáron közel egy éve nem láthatta gyermekét, keresetet adott be a londoni bíróságon az anya ellen, aki szerinte mondvacsinált okokkal tartja tőle távol a gyermekét. Meglepő, de a tárgyalás végén Lord Unhill bíró végül az apa javára döntött.

A hús miatt vesztek össze
Forrás: Shutterstock

Hozzátette, az édesanya utoljára kap lehetőséget arra, hogy megteremtse az apának is a láthatás feltételeit, egyéb esetben elveszik tőle a kisfiú felügyeleti jogát. A bíró szerint a gyerek étrendjénél jóval fontosabb, hogy jó kapcsolatot ápoljon az édesapjával, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy rendszeresen találkozzanak: több napra, hétvégén is.

A mostani tárgyalás előtt néhány hónappal a pár egyébként már volt bíróságon: akkor a londoni Civil Appeal Court szintén arra kötelezte a szigorú édesanyát, hogy tegye lehetővé, hogy fia találkozhasson az apjával. Az asszony ennek nem tett eleget, a védője szerint azért, mert félt attól, hogy húsevő férje elrontja gyermeke diétáját, és attól, hogy veszélybe sodorja az életét. Az asszony ugyanis egyszer már látta, hogy a férj úgy hajtott el az autóval, hogy nem kapcsolta be a gyerek biztonsági övét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik