Élet-Stílus

Durva: Supermanné műttette magát

Tizenháromszor feküdt kés alá, hogy hasonlítson rá.

Megszállott Superman-rajongó a 35 éves Herbert Chavez. A szuperhős iránti függősége azonban nem csak abban mutatkozik meg, hogy gyűjti a figuráit, és létrehozta a világ legnagyobb Superman-gyűjtemény. A kollekciója ugyanis több mint 5 ezer darabra rúg, amelyben három életnagyságú Superman-szobor is helyet kapott.

Forrás: Mirror.co.uk

A Fülöp-szigeteki fiatalember rajongása azonban odáig fajult, hogy a szuperhőssé műttette magát. Az elmúlt években átszámítva mintegy 1,5 millió forintból orr-, és állkapocs-korrekciós műtétet, bőrfehérítést, ajakfeltöltést, valamint has-, és fenékimplantátum beültetést hajtottak végre Herberten, hogy megszólalásig hasonlítson Clark Kentre, a kedvenc képregényhősére.

A fiatalember első látásra beleszeretett a szuperhősbe, amikor 5 évesen meglátta a tévében. Az azt követő 30 évben folyamatosan kuporgatta a pénzt a műtétekre.

Herbert – aki ma már kiköpött Superman – gyakran belebújik a szuperhős jelmezébe, és kimegy az utcára, hogy szuperhőshöz illően, jó erkölcsre tanítsa a gyerekeket.

Forrás: Mirror.co.uk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik