Élet-Stílus

“Nős férfi a szeretőm: nem akar válni”

Íme, a bizonyíték, hogy egy teljesen átlagos nő is kerülhet lehetetlen helyzetbe.

Tünde egy középiskolai tanárnő. Azt mondja, nincs benne semmi különös. Egyedül él, egy hosszú kapcsolat után, és várja, hogy egyszer hozzá is bekopogtasson az igazi. Mint mondja, végre a maga ura, és ez a kulcsszó is, a fiatal nő ugyanis hisz abban, hogy mindenki a maga ura, a tetteiért csak ő felel. Ezért is nem csinált belőle lelkiismereti kérdést, amikor egy napon azt vette észre, felfigyelt egyik kollégájára, aki történetesen nős.

A történetét az Ursula blogon mesélte el:

“Mivel mind a ketten dohányosok vagyunk, így nem kellett különösebb szervezés ahhoz, hogy a lehető legtöbb időt töltsük el együtt. Folyton egymással dumáltunk, volt, hogy ajtót csapkodtunk, úgy összeszólalkoztunk, ha nem értettünk egyet – persze csak valami apró-cseprő ügyben, máskor meg csak egymásba feledkezve néztük egymást.

Mind a ketten tudtuk, hogy valami elkezdődött. De nem beszéltünk róla. És különösen nem beszéltük a feleségéről. Csak éreztük a vibrálást kettőnk között. És valószínűleg érezték mások is.

A karácsonyi partin aztán elcsattant az első csók. Én egy kis aprósággal kedveskedtem neki az ünnepekre, csak egy tolltartó, mert mindig szerteszét hagyta a tollait. Azt akartam átadni neki, így félrehívtam egy félreeső folyosóra. Nagyon meglepődött, és nagyon megörült az ajándéknak. Aztán ahogy meg akartuk puszilni egymást, hirtelen egy hatalmas örvény kavarodott körülöttünk, s mire felocsúdtunk, már úgy csókoltuk egymást, mintha ez tartana életben minket.”

A páros ezután próbált úgy csinálni, mint ha mi sem történt volna, de az apró érintések, összenézések mindkettőjük számára világossá tették, hogy van köztük valami. Ezután jött az a bizonyos, elhúzódó, félévi osztályozóvizsga…

Ha kíváncsi a történet folytatására, olvassa el az Ursula blogon, ide kattintva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik