Élet-Stílus

Bizarr ital a Coca-Colától

Négy évig tartott a kifejlesztése.

Egy újgenerációs itallal rukkolt elő a Coca-Cola: október 21-től már forró gyömbérsört is ihatunk.

A Canada Dry gyömbérsör minden bizonnyal a téli szezon kedvence lesz. Egyébként ez az első forró ital a Coca-Colától, ám egyelőre csak Japánban lehet beszerezni; az ára átszámítva 276 forint.

Fotó: Northfoto

 

FRISSÍTÉS (15:10)

Mivel a kommentek közt többen is felvetették, hogy félrefordítottuk volna az angolul valóban „csípőset, fűszereset, pikáns ízűt is jelentő” hot szót, szeretnénk tudatni, hogy nem fordítottuk félre. A cikkben szereplő italt ugyanis TÉNYLEG FORRÓN árulják majd Japánban. Ezért különleges. Erre a linkre kattintva angolul tudó olvasóink láthatják is, hogy ott a „warm”, azaz „meleg” szót (is) használják az ital leírására. Ahogyan itt is.

Egyébként az italt gyártó Coca-Cola négy éven át tartó munkával fejlesztette ki a forró Canda Dry-t, mert szénsavas italokat nehéz felmelegíteni úgy, hogy a buborékok ne tűnjenek el. Az ital ízesítéséhez egyébként almát és fahéjat is használtak, ami a forrón kínált italhoz valószínűleg nagyon jól fog illeni.

És igen. A Canada Dry – ahogyan azt a fentebb belinkelt két oldalon is látni – nem a Pepsi, hanem a Coca Cola márkája Japánban. De ha azt gondolnák, hogy azok az oldalak tévednek, erre a linkre kattintva megtekinthetik a Coca Cola Japan hivatalos oldalán lévő hivatalos sajtóközleményt a forrón árult új italukról, a Canada Dry Hot Ginger Ale-ről.

Egyben szeretnénk megköszönni a kommentelő olvasóknak, hogy figyelnek, és azt is, hogy szóvá tették, hogy hibát vettek észre – még akkor is, ha jelen esetben tévedtek. Ez ne vegye el kedvüket attól, hogy a jövőben is szóljanak, ha hibát látnak valamelyik cikkünkben. Hiszen ismerik a mondást: csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik