Élet-Stílus

Kidobták a ruhaüzletből, mert kövér

A 14 éves lány először ment vásárolni édesanyja nélkül.

Igen, ahogy azt önök is jól látják, a 14 éves oregoni lányon, Shelby Busteren van néhány felesleges kiló. És? Ez lehet ok arra, hogy egy bármilyen ruhaüzlet durva és otromba módon kitessékelje, arra hivatkozva, hogy kövér? Nem. Pedig ezzel a kislánnyal mégis ez történt.

Shelby a közelgő születésnapja apropóján döntött úgy, hogy életében először, édesanyja nélkül vág neki a ruhaüzleteknek. Azt gondolta jó móka lesz, ezért vitt magával egy barátnőt is. Az ABC hírcsatorna beszámolója szerint a baj csak akkor kezdődött, amikor Shelby és barátnője betértek a Rue 21 nevű üzletbe: egy kifejezetten fiatal fiúknak és lányoknak szóló ruhaüzletbe.

Miközben a barátnő az üzlet hátuljában a parfümöket szagolgatta, Shelby összetűzésbe került az egyik goromba eladóval, aki kisvártatva közölte vele, hogy „túl nagy vagy ahhoz, hogy itt vásárolj. Kérlek távozz.” Ez egyébként már csak azért is furcsa, mert az üzletben a ruhák mellett kiegészítőket és parfümöket is lehet vásárolni.

Miután a kislány otthon elmesélte mi történt, édesanyja visszament vele az üzletbe, ahol felelősségre vonta az eladót. Ám az hiába kért elnézést és szánta-bánta a történteket, az édesanya panaszt tett az üzletvezetőnél is. Jelenleg a hétvégi biztonsági kamerás felvételeket elemzik és megpróbálják kideríteni, mi történhetett. Ha bebizonyosodik, hogy az eladó „hibázott”, minden bizonnyal kirúgják majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik