Élet-Stílus

Így randizunk a jövőben

Netes társkeresők helyett jön a karkötő.

Tudják, hogy tartják az egyedülálló nők manapság távol a nemkívánatos férfiakat? Eljegyzési gyűrűvel. Bármilyen hihetetlen, aki nem akar ismerkedni, egyszerűen gyűrűt húz arra a bizonyos ujjára, és úgy megy szórakozni.

No, ez az ismerkedős karkötő – ami készítői szerint forradalmasíthatja az ismerkedést – éppen ellenkezőleg működik. Felvesszük, sőt, nap mint nap hordjuk is, hogy nyilvánvaló legyen, még keressük az igazit. Így aztán a jövőben, ha meglátunk egy szimpatikus lányt, vagy fiút az utcán, a boltban vagy épp egy szórakozóhelyen, elég lesz csupán feltűnés nélkül a csuklójára pillantani. Ha van rajta karkötő, akkor szabad a pálya…


Segíthet párt találni…

A My Single World alapítói, Rob Young és Rina Mardahl úgy vélik, ha a karkötők széles körben elterjednek, semmi szükség nem lesz majd az internetes randioldalakra. Szerintük az online ismerkedés amúgy sem való mindenkinek: arctalanul, a képernyő és a billentyűzet mögé bújva képtelenség valódi vonzalmat, vagy kapcsolatot kialakítani, és ezt sokan gondolják így.

Nem ilyen egyszerű

Ahogy arra a Cosmopolitan és a Jezebel cikke rámutat, egyáltalán nem biztos, hogy a karkötő forradalmasítani fogja az ismerkedést. Miért? Mert általában – valljuk csak be bátran – nem azért nem megyünk oda a kiszemeltünkhöz, mert attól félünk, hogy kapcsolatban van. Hanem azért, mert tartunk tőle, hogy azzal a lendülettel küld majd minket melegebb éghajlatra. Igen, félünk a visszautasítástól, attól, hogy esetleg nem vagyunk szimpatikusak, és ezt nem egy karkötő dönti majd el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik