Élet-Stílus

Százkilós kígyóval alszik a 13 éves

A kisfiú egyszer az édesapja nyomdokaiba szeretne lépni.

Egy közel 4 méter hosszú, majd 100 kiló nehéz kígyó egyáltalán nem olyasvalami, ami mellett szívesen hajtanánk álomra a fejünket. Pláne azóta nem, mióta egy hasonló jószág álmában megfojtott két kisfiút, miután megszökött egy állatkereskedésből.

Nos, a 13 éves kínai kisfiú, Bingzhe valószínűleg sosem hallott erről, épp ezért egyáltalán nem zavartatja magát, amikor a család két hatalmas kígyója közül az egyikkel hajtja álomra a fejét. A család elmondása szerint a kisfiúban egy szemernyi félelem nincs a kígyók láttán, sőt, állítólag szoros a kapcsolata velük: csókolgatja, sőt sétáltatja is a hüllőket.


Apja a példaképe
Forrás: The Daily Mail

Hogy mégis miért? Jó kérdés. A legvalószínűbb az, hogy Bingzhe mindennél jobban szeretne majd édesapja nyomdokaiba lépni, aki már 19 éve szenvedélyes rajongója a kígyóknak. Az apa állítja, a kígyói – amiket családtagként nevelnek – ártalmatlanok, biztos benne, hogy soha nem tennének kárt se benne, sem pedig a családjában. A 100 kilós feketefejű pitonjuk például még tojásban volt, amikor hozzájuk került, ennek már 19 éve. A burmai tigrispiton pedig 13 éve a család tagja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik