Élet-Stílus

Terhesen ébredt fel a kómából

Korhaz(960x640)(4).jpg (kórház)
Korhaz(960x640)(4).jpg (kórház)

Nem tudja, ki az apa.

Tavaly balesetet szenvedett robogójával Gemma Holmes, melynek során eltört a gerince, illetve olyan súlyos fejsérülés érte, hogy kómába esett. Az orvosok nem is számítottak arra, hogy életben marad.

Hat héttel később azonban a brit nő magához tért, az orvosok pedig közölték vele, hogy terhes. Mint kiderült, Gemma már a harmadik hónapban járt. A súlyos gerincsérülése ellenére azonban úgy döntött, megtartja a babát. Ugyan az orvosok azt tanácsolták neki, hogy vetesse el, mivel a szülésig nem műthetik meg a gerincét, tehát addig lábra sem tud állni. A fiatal nő – az egészségi állapota ellenére – azonban ragaszkodott a gyermekéhez, bár nem emlékezett arra, hogy kivel keveredett intim viszonyba, azaz fogalma sincs, ki lehet a gyerek apja. „Ha a csöppség már a pocakomban volt a szörnyű balesetkor, és túlélte, akkor neki komoly küldetése van” – jelentette ki.

Gemma 12 héttel ezelőtt egy egészséges kisfiúnak, Rubennek adott életet. A baba császármetszéssel jött világra, mivel a kismama az állapota miatt nem kaphatott fájdalomcsillapítót, a szülési fájdalmakat pedig a gerincsérülése miatt képtelen volt elviselni.

A brit nőre hamarosan gerincműtétek várnak, hogy képes legyen újra járni. „Ruben az én kis csodám, és remélem, egy nap futkározhatok vele” – mondta az újdonsült anyuka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik