Élet-Stílus

127 kilósra hízott a minimalac

A tenyésztő csúnyán átejtette a leendő gazdit.

Amikor 50. születésnapján végre kezében tarthatta Dudley-t, a pici malacot, Catherine Dawes úgy hitte, élete álma vált valóra. „Gyerekkorom óta szerettem volna egy minimalacot, de mindig közbejött valami. Amikor az ötvenedik születésnapom előtt az interneten belebotlottam egy tenyésztő hirdetésébe, azt hittem, ez egy jel.”

Az asszony és a férje azonnal útra kelt, hogy elhozzák Nottinghamből az 500 fontba (átszámolva több mint 170 ezer forintba) kerülő kisállatot. Amikor átvették a tenyésztőtől, még semmi gyanúsat nem láttak rajta. „Kicsit ugyan nagyobb volt, mint amire számítottam, de nem gyanakodtam semmire” – meséli Catherine, aki csak pár hónappal később jött rá, hogy átverték: akkor, amikor Dudley akkora lett, mint a dohányzóasztal.


Nem gondolta volna, hogy ekkorára nő
Forrás: The Daily Mail

„Megpróbáltam előkeríteni a tenyésztőt, hogy rákérdezzek a dologra, de már sehol nem tudtam utolérni” – panaszolja Catherine, majd hozzáteszi: „Végülis így van ez jól, mert Dudley már a szívünkhöz nőtt, el se tudnám képzelni az életemet nélküle.

Dudley mostanra több mint 120 kilósra hízott, ennek ellenére szabad ki- és bejárása van Dawes-ék otthonába, hiszen szobatiszta, csakúgy mint legjobb barátja, a család kiskutyája, Dexter, kedvenc elfoglaltsága pedig a kanapén heverészés. Mint kiderült, az óriás malac trükköket is tud: ha kérik pacsit ad, és becsukja maga mögött az ajtót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik