Élet-Stílus

Itt a spray-zhető kávé

Tovább tart, mint az ital, és nincs mellékíze.

 

Pont olyan, mint egy parfüm: szórófejes flakonban jön, és a bőrünkre kell szórni, hogy hasson. Csakhogy ellentétben a parfümmel, ezt az új szert nem az illata miatt szeretjük majd, hanem azért, mert állítólag élénkít. Hatékonyabban, mint a kávé, vagy az energiaital.

A 26 éves biokémikus feltaláló, Ben Yu nem szereti a kávét. Szerinte a legnagyobb hátránya az, hogy hullámvasútra ülteti a szervezetet azzal, hogy hirtelen nagyon megdobja az energiaszintet, hogy aztán ugyanilyen gyorsan kiürüljön. Saját bevallása szerint olyan élénkítőt szeretett volna készíteni, ami folyamatosan és egyformán hát.


Jobb, mint az eredeti
Forrás: The Daily Mail

A spray pedig pont ilyen: színtelen, szagtalan, rövid idő alatt felszívódik, ám ahhoz, hogy teljesen kiürüljön – pont azért, mert a bőrön keresztül szívódott fel – sokkal több idő kell. Ráadásul nem kell tartanunk olyan mellékhatásoktól sem, mint amilyen a kellemetlen utóíz, vagy épp a sárguló fogak.

A Sprayable Energy nevű termék 160 fújásra elég folyadékot tartalmaz, ami a biokémikus számításai szerint 40 csésze kávénak felel meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik