Élet-Stílus

9000 forintot fizetett egyetlen hamburgerért

A 20 emeletes monstrum a világ legdrágább gyorskajája lett.

Korábban még soha, senki nem fizetett egyetlen gyorséttermi hamburgerért annyit mint a washingtoni Beau Chevassus, aki a napokban több mint 38 dollárt, vagyis átszámolva 9000 forintot adott ki egy igazán nem mindennapi burgerért.

Beau, aki sportot űz abból, hogy rendszeresen próbára teszi a gyorséttermek és kávézók tűrőképességét, korábban azzal hallatott magáról, hogy 47 dollárért – közel 10 ezer forintért – vásárolt kávét a Starbucksban. Most a Jack in the Box nevű amerikai helyen tesztelte a kiszolgálókat: a gyorsétterem autós ablakában egy 20 feltétes gigahamburgert rendelt, amiről még videót is készített, íme:

A 9000 kalóriás, 20 emeletes óriásba a marhahúson kívül többek között több réteg sonka, cheddar sajt, tükörtojás és hagymakarika került. Bármilyen hihetetlen, az étterem meglepett munkatársai végül nagyon élvezték a kihívást, és ügyesen elkészítették a hamburgert, amit Beau saját bevallása szerint csak második nekifutásra tudott elpusztítani.


Nem tudta elsőre megenni
Fotó: Beau Chevassus

Ha már ár, a világ legdrágább hamburgere egyébként nem ez, hanem a laborban növesztett húsból készült különlegesség, amit a közelmúltban kóstoltak meg. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik