Élet-Stílus

Ikerunokáit szülte meg a nagyi

ikerbabák (ikrek, )
ikerbabák (ikrek, )

A nagymama 2 éve már szült egy kislányt a lánya kedvéért.

Ashley Larkinnak a nagy család volt minden vágya. Amikor összeházasodott férjével, azt tervezték, három gyerekig meg sem állnak. Csakhogy Ashleyt nem sokkal ezután pulmonális hipertóniával diagnosztizálták – a tüdőereiben abnormálisan magas volt a vérnyomás, ezért nem tudott teherbe esni sem.

Mivel mindenképpen szeretett volna saját gyereket, nem örökbefogadásban, hanem béranyában gondolkodott. Szerencséje volt, hiszen 53 éves édesanyja önként jelentkezett, és a béranyaságra az orvosok is rábólintottak. Így a sikeres mesterséges megtermékenyítés után 2011 júniusában megszületett Harper, Ashley lánya és a nagymama, Susie Kozisek unokája.


Különleges a kapcsolatuk a nagyival
Forrás: The Globe Gazette

Néhány hónappal később a család úgy döntött, kistestvéreket szeretne Harpernek, ezért ismét a nagyi segítségét kérték, aki örömmel mondott igent az újabb unokák kihordására. A Mayo Klinikán lefagyasztott további embriók közül kettőt 2012. novemberében ültettek be Susie méhébe, aki kora ellenére tökéletes egészségének és sikeres terhességeinek köszönhetően újra tökéletes béranyának minősült.

Ashley az ikerlányok, Hallee és Hadlee születése után elmondta, mindig szoros kapcsolatban volt az édesanyjával, és ez a kapcsolat azzal, hogy az édesanyja hordta ki gyerekeit, csak tovább mélyült. „Elmondhatatlanul hálás vagyok neki, és remélem, ez a különleges helyzet őt is sokkal közelebb hozza az unokáihoz.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik