Élet-Stílus

Harcoljunk a ráncok ellen!

Az őssejtkezelés csodákra képes! Kipróbáltuk, a hatás természetesen nem maradt el.

A szépülni vágyó hölgyek és urak előtt nemrégiben nyitotta meg kapuit Győr legújabb és leginnovatívabb szépségszalonja a Celebrity Beauty Studio, mely a sokak által ismert sminkmester, Fejes-Tóth Judit nevéhez fűződik. A Dunapart Rezidencia varázslatos miliőjében csodatévő kezek várják a vendégeket, a szakmai gárda prémiumszolgáltatást nyújtó munkája, pontosabban kezelése már az első látogatáskor meggyőzi az érdeklődőket.

A Győr24, a Győrben gyakorlatilag kuriózumnak számító őssejtkezelésre volt kíváncsi, no és persze arra, hogy kinek és mikor érdemes a fájdalommentes kezelést választania. Mesterünk, Bara Beáta kozmetikus segítségével a szépségkúra folyamatáról is átfogó tájékoztatást kapott portálunk. „Az első, amit mindenképpen tudni érdemes és kell, hogy az úgynevezett Bioline branddel, vagyis olasz termékekkel dolgozunk, melynek a nevében is benne van, hogy teljesen természetes anyagok alkotják az összetevőit, nincs bennük sem illatanyag, sem színezék. A növényi őssejt kapszula, melyet a speciális kezelés során alkalmazunk, értékes hatóanyagokat, kaviárt és retinolt tartalmaz, melyek megfelelő nedvességgel látják el bőrünket, a ráncokat feltöltik, a szem alatti karikákat megszüntetik. Stimulálja a sejtregenerációt és így csökkenti a bőröregedés látható jeleit. Ez tulajdonképpen egy almafából nyert, olajos őssejt” – magyarázza Bea.

A kezelés első lépcsőfoka a tisztítás, mely után a kis kapszulában rejlő hatóanyagok ultrahang által kerülnek be a bőrbe. Ezt egy nagyon kellemes masszázs követi, majd egy ugyancsak a hatóanyaggal átitatott maszk kerül az arcra, végül pedig egy retinolos, hidratáló krémmel zárul a folyamat. „40 év felettieknek ajánlom a kezelést, ebben a korban ugyanis már egy kicsit fáradt és matt a bőr. Mivel a ráncok feltöltésével, a sejtekbe építjük be a hatóanyagokat, ezért még napokkal a kezelés után is látványos az elért eredmény. Havonta, kéthavonta érdemes megismételni a kúrát, hiszen a bőrünk megérdemli és meghálálja a törődést. Természetesen stúdiónkban lakossági kiszerelésben is kaphatóak a bőrtónusnak megfelelő krémek, az otthoni használattal kiegészítve még látványosabb változásokat érhetünk el” – teszi hozzá a kozmetikus.

A Celebrity Beauty Studio-ban az őssejtkezelés és kozmetikai szolgáltatások mellett, gyógy- és relaxációs masszázs, professzionális smink és 3D-s műszempilla hosszabbítás is várja a szépülni vágyókat!

Ha te is kipróbálnád az exkluzív szolgáltatásokat, látogass el a Dunapart Rezidenciában (9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1/B) található stúdióba, ahol a héten 50%-os kedvezménnyel vár mindenkit a szakmai stáb. Bejelentkezés: 06-30/959-2130

Ajánlott videó

Olvasói sztorik