Élet-Stílus

40 év után a Facebookon találta meg az anyját

Sose adta fel a reményt, hogy egyszer viszontláthatja vér szerinti anyját.

41 évvel ezelőtt, a még épp csak főiskolás amerikai lány, Janice Lebrun teherbe esett. Az nem volt kérdés, hogy a kicsit megtartja, az viszont már annál inkább, mi lesz vele a szülés után. Mivel a fiatal lány tudta, hogy egyelőre nem tud megfelelő körülményeket biztosítani babájának, ezért úgy döntött örökbe adja.

„Egyik nap, csak úgy a semmiből érte jöttek és magukkal vitték” – mesélte az édesanya könnyek között a Today.comnak, majd hozzátette: „Emlékszem, hogy körbenéztem az üres szobában, és üresnek éreztem magam. Nem tudtam, merre induljak most tovább.”

Eközben a lánya mindössze 50 kilométerrel odébb, egy szerető pár egyetlen gyermekeként, Maureen Bucell néven nőtt fel. Mint mondja, a mai napig imádja a nevelőszüleit, ám nem telt el úgy születésnapja, hogy ne gondolt volna legalább egy kicsit a szülőanyjára.

Épp ezért tavaly úgy döntött a kezébe veszi a dolgokat, és megkeresi őt. A keresést azzal kezdte, hogy a hatóságoktól kikérte az eredeti születési anyakönyvi kivonatát. Az ott látott nevet használta arra, hogy a Facebookon felkutassa a családját. Először a legidősebb nővérét találta meg, majd sorra, egymás után a többieket, végül pedig az édesanyját.

Miután meglátta a fotót, azonnal felvette a kapcsolatot testvérével és alig egy nap múlva már át is ölelhette édesanyját, aki úgy érzi, legidősebb lánya felbukkanásával végre ismét teljes az élete.

Íme a videó az egymásratalálásról:

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik