kicsi panda (panda, kölyök, )
Élet-Stílus

Pandák özönlötték el a berlini pályaudvart

Egyik pillanatról a másikra 1600 panda jelent meg a pályaudvar előtti téren.

A világ legnagyobb természetvédelmi szervezete, a WWF, melynek tagsága világszerte 4,7 millió főt számlál, 50 éve működik Németországban. Ebből az alkalomból augusztustól októberig 25 különböző német városban tűnnek majd fel a szervezet logójából is ismert pandák.


Az életben is összesen ennyien vannak
Forrás: Facebook

A rendhagyó és mindenképp figyelemfelkeltő rendezvénysorozat első állomásán, a berlini pályaudvar előtti téren a szervezők 1600 pandát állítottak fel. Azért ennyit, mert bolygónkon körülbelül éppen ennyi panda él még szabadon, természetes körülmények között.

A pandás roadshow célja egyébként az, hogy felhívja a figyelmet a veszélyeztetett fajok életterének csökkenésére, és a környezettudatosság fontosságára.

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!