Élet-Stílus

Vagyont költött kislány babaholmikra, de végül fiút szült

Lily-Mae helyett Joseph látta meg a napvilágot.

Kislányt várt férjével egy 25 éves brit anyuka. Sarah Sharples átszámítva több mint 1 millió forintot költött el férjével rózsaszínű babaholmikra, többek között ruhácskákra 110 ezret, míg babakocsira körülbelül 220 ezret, de még a cumisüveg is pink színben pompázott. A legnagyobb meglepetésükre azonban kislány helyett kisfiút hozott világra az anyuka.

Sarah értetlenkedve fogadta a történteket, mondván valamennyi ultrahangos felvétel azt bizonyította, hogy kislánya lesz, ezért is vásárolt be rózsaszínű babaholmikból. Ráadásul már a születendő kislány nevét is kiválasztották (Lily-Mae), a nevét pedig a babaszoba falára is felfestették, dekorációképpen. A barátoktól, rokonoktól ugyancsak személyre szabott babaholmikat kaptak, valamennyin fel volt tűntetve a születendő csöppség neve, monogramja.

„A férjemmel csak néztünk egymásra, és nem hittük el, hogy Lily-Mae valójában egy kisfiú” – mesélt első sokkjáról a kismama.

A brit anyuka – akinek ez volt az első terhessége – már nagyon várta, hogy minél előbb megtudhassa a baba nemét. A 20. héten pedig kiderült, hogy kislányt vár. „Ő az első babám, úgyhogy mindenből bevásároltam neki. Azt akartam, hogy minden tökéletes legyen a számára, s mivel tudtam, hogy kislányom lesz, ezért mindenből a rózsaszínűt választottam” – eleveníti fel az asszony.

Mióta Joseph megszületett, anyukája mást sem csinál, mint a babaszoba átdekorálásán dolgozik. Reméli, hogy a Szörny Rt. tematika – amelyben a kék és a zöld szín dominál – elnyeri majd a kisfia tetszését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik