Élet-Stílus

Ágyba bújna egy idegennel?

Mit tenne, ha az utcán váratlanul megállítaná valaki és megkérdezné, lefeküdne-e vele?

Nemet mondana? Hezitálna? Egyszerűen kinevetné az illetőt, majd továbbsétálna? Nos, bármilyen meglepő, még egy ilyen botrányos és direkt kérdésre se mindig egyértelmű a válasz, legalábbis ahogy az a Whatever csapatának vírusvideójából kiderült.

A főleg vicces videókra specializálódott csapat néhány hete döntött úgy, leteszteli a társadalmunkat. Fogták, és utcára küldték az egyik csinos női és jóképű férfi munkatársukat, hogy kérdezgessék az utca emberét, hajlandóak lennének-e szexelni velük, a reakciókat pedig videóra vették.

Most biztos azt gondolják, „ugyan, ki mondana igent ilyesmire”, pedig volt ilyen is. Mint kiderült a nők azért óvatosabbak: 100 megkérdezett lányból egy sem mondott igent az ajánlatra. Volt aki felháborodott, és olyan is, aki egy pohár vizet öntött a szemtelenkedő arcába, a legtöbben azonban csak nevettek, majd udvariasan továbbálltak.

A férfiak esetében már kicsit más a helyzet: a csinos hölgy kérdésére többen igent mondtak, igaz, akadt olyan is, aki rendőrt hívott. Kíváncsi hány igent zsebelt be a lány? Íme:

Ezen a videón pedig azt nézheti meg, hogy kosarazták ki a lányok a fiút:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik