Élet-Stílus

Egy bikininek köszönheti az életét

Egy teamécses miatt pokol lett az álomnyaralásból.

Évek óta tervezte, alig várta, a 43 éves Rachel Smith számára mégis katasztrófává vált a tavalyi portugáliai út. Az asszony ugyanis egyik este véletlenül magára rántotta az egyik szúnyogriasztó teamécsest, amit azért gyújtott meg, mert a vérszívók korábban többször is megcsípték legkisebb gyermekét.

Az asszony aznap egy lenge gyapjúruhát viselt a nagy meleg miatt, ami azonnal lángra kapott. „Megijedtem persze, amikor megláttam a tüzet, de azt gondoltam, hogy mint a konyharuháknál, ezt is gyorsan el tudom majd oltani.” Nem így lett, a lángok gyorsan terjedtek, így Rachelnek a medencébe kellett vetnie magát.

Az orvosok szerint a nő testének 40 százaléka égett meg, és az egyetlen szerencséje az, hogy a gyapjúruha alatt egy olcsó bikini volt rajta. Ez ugyanis megakadályozta, hogy a lángok elérjék a mellkasát vagy az arcát, ha nem viselte volna, valószínűleg nem éli túl.

Bár a kórházból már rég kiengedték, Rachel azóta is gyógyul: egész nap egy szűk védőruhát kell hordania, hogy a sebei természetesen gyógyulhassanak, és fájdalmai is vannak, de mint mondja ez mind semmi ahhoz képest, hogy akkor ott Portugáliában meg is halhatott volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik