Élet-Stílus

5 beöltözős tipp Orbán Ráhel esküvőjére

Ha a menyasszony modern, trendi lagzit akar, akkor beöltözőset választ.

Tegnap reggel bombaként robbant a hír: Orbán Viktor férjhez adja legidősebb lányát, a 24 éves Ráhelt. Leendő férje, Tiborcz István a lánykérésen már túl van: először Ráheltől kérdezte meg, hogy feleségül menne-e hozzá, majd miután a lány igent mondott, édesapjától is megkérte a kezét, aki zöld utat adott a fiataloknak  – írta a Blikk. Az is kiderült mára, hogy a vőlegény családjának farmján lesz a nagy ünneplés.

Bár az örömapa saját bevallása szerint hagyományos esküvőt szeretne lakomával, cigányzenével és csűrdöngöléssel, gyanítjuk, hogy ebbe azért még Ráhelnek is lesz beleszólása. A Balatonsound-os buli után neki inkább egy fiatalos és trendi esküvőt képzelünk el. Egy tematikusat például, ahol az ifjú pár kedvéért az egész násznép népszerű sorozat- és filmszereplők bőrébe bújik.

Hogy miért választana Ráhel ilyen esküvőt? Mert a szakemberek szerint ez most nagyon megy, ráadásul sokkal felszabadultabb és kötetlenebb, mint a hagyományos változat. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen esküvő nem csak az ifjú párnak, de az egész násznépnek izgalmas esemény.

Épp ezért gyorsan utánanéztünk az elmúlt évek legmenőbb beöltözős esküvőinek, és eljátszottunk a gondolattal, milyen tematikákat tudnánk elképzelni Tiborczék tanyáján.

1. Star Wars lagzi – mert az igaz szerelem nem ismer határokat, még csillagközieket sem


(A képen az örömszülők)


Eközben a menyasszony…



2. Kis hableányos tematika – hiszen minden lány arra vágyik, hogy egyszer eljöjjön érte a “szőke herceg”


4. Shrekes vonal – mert emlékeztet arra, hogy a valódi szerelemben nem számít a külcsín


5. Szuperhősök – mert a szerelem nem ismer lehetetlent

Kiváncsian várjuk, szeptemberig végül milyen lagzi mellett döntenek a fiatalok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik