Élet-Stílus

5 bizarr dolog, amit megvehet az interneten

Körülmetélőszettet, sőt unikornishúst is kaphat, ha akar.

Az elektronikus kereskedelemmel foglalkozó internetes Amazon tavaly legjobb napján másodpercenként 306 terméket értékesített. Az adatot ízlelgetve hajlamosak vagyunk azt feltételezni, ami erre a szájtra egyszer felkerül, az előbb-utóbb biztos gazdára talál.

Persze egy ilyen hatalmas virtuális szupermarket esetében elkerülhetetlen, hogy néhány olyan dolog is a “polcokra” kerüljön, ami egy átlagos vásárlónak bizarrnak, de legalábbis meglehetősen furcsának tűnik. Most ezek közül a “furcsa” dolgok közül mazsolázunk.

Állítólag hasznavehetetlen
Képek forrása: Amazon

Kezdetnek itt van mindjárt ez a bizarr körülmetélőszett, amit a termék feltöltője elsősorban olyan orvosoknak ajánl, akik anélkül szeretnék begyakorolni az eljárást, hogy bárkinek bajaesne. A terméket egyébként az adatok szerint rendkívül sokan nézték meg, sőt, ahogy az a kommentekből kiderül, jó néhány orvos be is ruházott rá.

Csakhogy, mint kiderült, rossz lóra tettek. Hozzászólásukból kiderült, hogy a műanyag babatest egyáltalán nem valósághű, épp ezért a kipróbálok szerint pénzkidobás az egész.


Nem biztos, hogy eredeti

Aztán itt van, az UFO-hívőknek kedveskedő relikvia: eredeti homokminta a roswelli UFO becsapódásának helyéről. Meg kell jegyeznünk: a termék alatti leírás arról nagylelkűen hallgat, hogy a zacskóban lévő homok eredetiségét hogyan tudják bizonyítani.


Természetes termés

Ínyenceknek kedveskedik az a szakácskönyv, amely kizárólag olyan ételek receptjeit gyűjti egy csokorba, melyek elkészítéséhez kivétel nélkül sperma kell. A szerző szerint a sperma íze, csakúgy mint a jó boroké, vagy sajtoké, összetett és dinamikus.


Formabontó

Akinek mindez nem lenne elég, az dönthet úgy, hogy hiánypótló fekete vécépapírt vásárol.


Könnyű hozzájutni

Végezetül. Nem mehetünk el szó nélkül a konzerv unikornishús mellett sem. A terméket feltöltő felhasználó a leírásban elmondja, hogy a konzerv tartalma valóban ehető, a konzerv alja könnyen eltávolítható, amihez még konzervnyitó sem szükséges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik