Élet-Stílus

Ettől a nőtől mindenki elválna

A férj videón rögzítette felesége tombolását.

Őszinték leszünk: miután megnéztük a neten vírusként terjedő felvételt, és túlestünk az első döbbeneten, azt gondoltuk, a szóban forgó feleség egy hisztis kamaszlány. Amikor aztán utánamentünk a történetnek, és kiderült, hogy a női főszereplő már 30 is elmúlt, bizony nagyot néztünk.

A párocskának a videóig vezető közös története egyébként finoman szóval sem egy sikersztori: dühkitörésekkel, alkoholproblémákkal, tányértörésekkel és ajtócsapkodással tarkított. Jim a YouTube-ra feltöltött videó alatt egy kommentben elmondta, néhány hónappal ezelőtt még szerette volna megmenteni a házasságukat, így elvitte Whitney-t párterápiára. A lány már az első alkalmon se jutott túl: eleve 10 percet bírt csak ki, ezt követően néhány kérdés után fúria módjára távozott.

Az a bizonyos szombati nap az utolsó csepp volt a pohárban. Ez alkalommal a lánynál azért szakadt el a cérna, mert férje nem volt hajlandó őt elvinni a tóhoz. Mint kiderült, Jim azon a héten 60 órát dolgozott, és a szombati, egyetlen szabadnapját ház körüli munkákkal és autószereléssel akarta tölteni. Ezt meg is mondta feleségének, aminek az eredménye az ominózus felvétel (1:10-től láthatja az igazi tombolást).

Whitney és Jim azóta – nem meglepő módon – külön él. Jim a videó nyilvánosságra hozását követően távolságtartási végzést kért felesége ellen, és beadta a válópert, Whitney pedig törölte Jimet a Facebook-ismerősei közül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik