Élet-Stílus

Elveszítheti a lábát egy csúszda miatt

Rossz vége lett a felhőtlen törökországi nyaralásnak.

A 45 éves, korábban ablakszerelőként dolgozó Des Jarvis meglepetésnek szánta a tavaly augusztusi törökországi nyaralást 42 éves feleségének és négy gyermeküknek. Kezdetben minden tökéletesnek tűnt, a tengerpart, a szálloda, ám az életük egy szempillantás alatt felfordult, amikor az édesapa úgy döntött, lecsúszik a hotel egyik vízicsúszdáján.

A férfit olyan sebességgel sodorta lefelé a víz, hogy nekicsapódott a csúszda alatti medence túlsó falának. Jellemző az ütközés erejére, hogy a Des lába hat helyen azonnal eltört. Hiába szállították azonnal kórházba, a sérülése olyan súlyos volt, hogy az azóta eltelt majd egy évben sem tudott helyrejönni. A lábszárán jókora nyílt seb éktelenkedik, azóta ráadásul kiderült, hogy a törött csontja elfertőződött, így az orvosai szerint a túlélése érdekében bokáig el kell távolítaniuk a végtagot.

A férfi, aki korábban megszállott testépítő volt teljesen kétségbeesett és arra készül, hogy bepereli az utazási irodát, ahol a nyaralást lefoglalta. Ügyvédje szerint Des azt sérelmezi, hogy a cég munkatársai nem figyelmeztették a veszélyes csúszdákra, és azt, hogy balesete után három napig nem is érdeklődtek az állapotáról.

A balesetről egyébként videó is készült, melynek megtekintése megzavarhatja egyes olvasóink nyugalmát. Csak erős idegzetűeknek!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik