Élet-Stílus

Ezzel szépül Katalin a szülés után

Nyugtató fürdősó az idegeknek, csodaszerek a csíkok és a karikák ellen.

Miközben az internet britebbik fele – és persze a világsajtó – reggel óta lélegzet-visszafojtva figyeli a St. Mary Kórházból kiszivárgó információkat a vajúdó Katalin hercegnéről, és alig várja, hogy végre bejelentsék a királyi utód érkezését, egymást érik a trónörököst, a szülés hogyanját és mikéntjét, valamint a szülés utáni időszakot boncolgató cikkek is.

Ezek közül a Harper’s Bazaar című trend-, divat- és életmódmagazin gyűjteményét ragadnánk ki, amelyben olyan csodaszerek szerepelnek, melyek állítólag hercegnőt varázsolnak bármelyik frissen szült kismamából így Katalinból is. A teljesség igénye nélkül jöjjenek tehát az idegnyugtató praktikák, alapozók, krémek, melyek állítólag nem rabolnak sok időt a babától, mégis sokat tesznek, hogy a mama is jobban érezze magát, és melyeket nem mellékesen nem a királyi pénztárcához szabták.

1. Így például az idegnyugtató fürdősó, ami állítólag mindössze húsz perc alatt kisimítja a zilált idegrendszert. Jázminos, édes bazsalikomos és levendulás illatgyertyával kombinálva az igazi.


20 perc alatt hat
Képek forrása: Haper’s Bazaar

2. Varázskrém striák ellen. A francia kozmetikumgyártó olyan krémet alkotott, ami belülről hat. A bőrre kenve az extra kollagén fakítja a csíkokat és feszessé teszi a bőrt.


Láthatatlanná teszi a striákat

3. A sötét karikák réme az az alapozó, ami tökéletesen elrejti a kialvatlanság jeleit.


Csodákat tesz a kialvatlan szemmel

4. Trijóga, annak a mamának, aki mozgással szeretné visszanyerni alakját, de nem szeretne hosszú időre elszakadni a babától.

5. Zsírégető testápoló, azoknak a kismamáknak, akiknek a mozgás hatása nem elég gyors, és szeretnék, ha a bőrük minél hamarabb olyan feszes és rugalmas lenne, mint a várandósság előtt.



Ha kíváncsi a teljes listára, ide kattintva nézheti meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik