Élet-Stílus

Teszteltük a legjobb szempillaspirálokat

Nem tudjuk, ki hogy van vele, de mi lassan kezdjük elveszíteni a fonalat, már ami a szempillaspirálokat illeti.

Nyilván mindegyiktől igéző, csábító és brutálisan hosszú lesz a szempillánk, de – jobb a biztos alapon – leteszteltünk öt spirált, lássuk, mit tudnak igazából.

L’Oréal False Lash Wings
Erről a szempillaspirálról már sok jót hallottunk, és mi sem csalódtunk. A híres „pillangóhatás” a kefe speciális, aszimmetrikus formájának köszönhető. A keskeny kis kefe apró sörtékkel van ellátva, és rugalmasságának köszönhetően nagyon könnyű vele dolgozni. A spirált inkább azoknak ajánljuk, akik szempillájuk hosszát tunningolnák, nagyon szép hosszú pillákat varázsol, viszont hajlamos a kefe sok festéket felvenni, erre vigyázni kell, különben összeállnak a pillák. Két réteget raktunk fel és nem lettek nehezek a szempilláink, szép, intenzív fekete, és estére sem lett maszatos a szemünk.

Rimmel Lash Accelerator Endless
Ez a szempillaspirál is egy keskeny és rugalmas kefével rendelkezik, nagyon könnyen hozzáférünk vele a szempillánk teljes hosszához, ezáltal valóban szép hosszúvá varázsolhatjuk azokat. Az első spirálozástól azért ne várjunk sokat, legalább két réteg kell a hatáshoz, onnantól viszont tényleg látványos. Tetszett, hogy nem ragadtak össze a pilláink, még két-három réteg után sem, szépen szétválasztotta azokat. Ennek a Rimmel spirálnak van egy testvére is, az extra black, ami egy sötétebb tónus. A festék is jól szerepelt, egy picit kell várni, de aztán lerobbanthatatlan, semmi monokli nem lett estére a szemünk alatt. Ezt a spirált, hasonlóan a False Lashhoz, inkább azoknak javasoljuk, akiknek azért viszonylag dúsabb a szempillája, hisz inkább a hosszúságon javít.

Astor Big&Beautiful LovelyDoll
Csinos darab, igazán csajosra sikerült a csomagolás, dögös a forma és a szín. A keféje viszont már teljesen más, mint az előbbieknek, vastagabb, sűrűbb és merev, ami azért jó, mert picit erősebben lehet vele festeni. A kefe gömbölyű vége pedig a szempillák végének göndörítésére szolgál, amit ugyan nem tapasztaltunk, de egy kicsit tényleg megemeli azokat. Ez a szempillaspirál azoknak lehet jó, akik ritkább pillákkal rendelkeznek, inkább sűrűbb lesz tőle a szempillánk, dúsabbnak hat. Érdemes máris két réteggel próbálkozni, nem nehezíti el a szempillákat, és tetszett, hogy azonnal szárad, tehát nem kenjük össze vele a szemhéjunkat.

Maybelline Volum’ Express Rocket
Hasonlóan az Astor Big&Beautifulhoz, ennek is vastag, merev keféje van, jó vele dolgozni, és szép a fénye, viszont ebből a fajtából érdemes csak egy réteget felvinni, hogy utána ne csomósodjon. Jó sűrű szempillákat varázsol, és a tartóssága abszolút meggyőző volt, estére sem kopott el a festék, ha valakinek még estére is kell a hatás, érdemes kipróbálni.

Rimmel Lash Accelerator szempillaspirál
Valószínűleg az egyik kedvenc lesz ez a spirál, mert nem csak hogy gyönyörűen dúsít, hanem hosszabbítja is a pillákat. Külön szimpatikus, hogy a festék igencsak tartós, amikor már sok spirál a kiszáradás jeleit mutatja, ez még akkor is kiválóan használható. A keféje széles és sűrű, a festék állaga pedig krémes. A csomagolásért újabb plusz pont, nagyon dekoratív darab, a mérete és a kefe vastagsága miatt is könnyű vele dolgozni. A festékre oda kell figyelni, le kell húzni belőle, de kis odafigyeléssel igazán szép pillákat varázsol.

És most ugyan kihirdetnénk az első helyezettet, de rögtön kettőt kell mondanunk. Részünkről a L’Oréal False Lash Wings és a Rimmel Lash Accelerator viheti a fődíjat!

 


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik