Élet-Stílus

Íme, a legvonzóbb nyári ruhák!

Strandon nyári sétához, városban fagyizáshoz, esti buliba is elkel egy dögös ruha. Összegyűjtöttük a legszebbeket!

Ha végre itt a nyár és meleg az idő, akkor bizony nem árt, ha van a szekrényben a halásznadrágok és rövid sortok mellett egy-egy szoknya, vagy lenge ruha. A kínálat széles, így mindenki talál az alakjának megfelelő fazont, csak úgy, ahogy a színskálából is akad válogatni való. Hosszú, rövid, elegáns, vagy szemtelenül dögös, a Győr24 ajánlatában mindegyikre találhatsz egy „TOP10”-es variációt! Szemezgess velünk!

A 2013-as nyár alapdarabjai ezek a pasztellszínű, lágy esésű rucik. A kicsit vastagabb karokkal rendelkező hölgyeknek ajánlott a vállra lehulló fazont választaniuk, mely diszkréten takarja a teltebb idomokat. Az elöl rövid, hátul hosszabb szabású szoknyák verhetetlenek, idén nekünk is ez a kedvencünk!

Ha kedveled a romantikus, igazán nőies stílust, akkor számodra ez a fehér, csipkézett, ujjatlan ruha a tökéletes választás. Bájos kisugárzást kölcsönöz viselőjének, melynek persze a férfiak sem tudnak ellenállni. Hátránya csak annyi, hogy sokat láttat viselőjéből, így egy karcsúbb alak mindenképpen előny.

A neon, a divat minden területén visszaköszön. A fürdőruhák mellett, a nadrágok, a felsők valamint toppok is élénk színekben pompáznak, és ez igaz a szettekre is. Az egészen rikító, zöld topphoz, egy ugyancsak kedvelt virágos szoknyát párosítottunk, hogy a vagányság mellett, a kislányos báj is megmaradjon. A hatás garantáltan nem marad el!

A hosszú fazon abszolút az örökzöld kategóriát képviseli, persze a divatkreátorok mindig kitalálnak valami újat, amivel megbolondíthatják ezeket a szereléseket. Az óriás mintáktól és színektől hangsúlyos darabok talán soha nem mennek ki a divatból, egyre azonban ügyelni kell: ezek csak a magasabb hölgyeknek állnak jól!

Hogy kedvezzünk még egy kicsit a hosszabb lábakkal megáldott csajoknak, választottunk még egy „földigérő” fazont. Esküvőkre, bulikba is páratlan lehet a zöld csoda, hiszen a nyakrésznél csavart szabásával, és aranyszínű derékpántjával megkérdőjelezhetetlen az elegancia.

És ha már a buliknál tartunk, akkor egy rövidebb darabot is górcső alá vettünk. A nyári partikon a csillogás az úr, ami a ruhákon is visszaköszönhet. Szexi és hangsúlyos, a „V” kisvágással pedig kiemelhetjük nőiességünket!

Little black dress! Minden nő tudja, hogy a „kis fekete ruha” alapkellék a gardróbban. Bárhova, bármikor, bármilyen eseményre felveheted! Csipkésen, és a maga egyszerűségében is imádjuk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik