Élet-Stílus

Erotikus állatkertek miatt aggódnak a németek

Németországban csak az állatos pornó tilos, az állatos szex nem.

Megdöbbentő dolognak volt tanúja az a Gross-Gerauban élő, német farmer, aki arra volt kíváncsi, mi történt kedvenc birkáival. Az amúgy szelíd, emberszerető jószágok akkor már néhány hónapja meglehetősen nyugtalanul és agresszíven viselkedtek gazdájukkal és az emberekkel úgy általában, aminek a farmer sehogy se tudta megfejteni az okát.

Mivel arra gyanakodott, hogy vadállat járkál a jószágai között, egy ipari kamerát szerelt fel az istálló teteje alá. Amikor néhány nap múlva megnézte a felvételeket, nem hitt a szemének. A várt vadállat helyett a farmer besurranó férfiakat látott, akik találomra kiválasztottak egy állatot, majd megerőszakolták. Minden este.

Állatkínzás, ami nem bűn?

Németországban ez egyelőre nem bűn. Az 1969-es állatvédelmi törvény szerint ugyanis csak azt lehet felelősségre vonni, aki állattal szexel és erről felvételt készít saját szórakozásra vagy pénzszerzési célból. Vagyis azt, aki állatpornót készít. Ezzel szemben az, aki mindezt kamerák nélkül, saját „örömére” teszi, nem büntethető. Még. Egy tavaly novemberben beadott törvénymódosítási-javaslat szerint ugyanis nemsokára az ilyen és ehhez hasonló „bestiális” tettekért fizetni kell majd. Mint a katonatiszt. A büntetés akár 25 ezer euró is lehet, ami átszámolva 7 milliónál valamivel több forintot jelent.

A módosítást azonban még nem fogadták el, pedig az állatvédők szerint ideje lenne. Egyre több sajnos a Gross-Grauban is lefülelthez hasonló, „életvitelszerű” állatmegrontó és a zoofil is, akik szexuális vágyaikat kifejezetten nekik fenntartott, úgynevezett erotikus állatkertekben élik ki. Ezek olyan legálisan fenntartott állatfarmok, ahol a tulajdonosok – természetesen pénzért cserébe – különböző állatokat (kutyákat, kecskéket, lámákat, lovakat) kölcsönöznek zoofil érdeklődőknek, büntetlenül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik