Élet-Stílus

Ezért szeretik a férfiak az orális szexet

szex(960x640)(1).jpg (szex, )
szex(960x640)(1).jpg (szex, )

Állítólag ezzel a gesztussal teszik hűségessé párjukat.

Próbáljuk elképzelni azt a szituációt, amikor a tudósok összeültek és kitalálták, hogy most márpedig az fogják vizsgálni, miért szeretnek a férfiak orális szexszel örömet okozni partnerüknek. De egyszerűen nem megy…

Sebaj, a tudósokat ez nem zavarja, hiszen ők összeültek, kutattak, kérdeztek és jegyzeteltek, majd a végeredményt megjelentették a Journal of Evolutionary Psychology nevű folyóiratban. Eszerint, függetlenül attól, hogy a szaporodás szempontjából az orális szex tök fölösleges, a férfiak egy része mégis szívesen részesíti partnerét ilyesfajta élvezetekben, mert állítólag ezzel biztosítják azt, hogy párjuk hűséges maradjon.

Vagyis röviden: az a nő, aki részesül az orális szex nyújtotta örömökben, kevésbé lesz csalfa. Persze a tanulmány publikálása után azonnal megjelentek az ezzel kapcsolatos kritikák is. A Handbag.com szerzője például azt írja, ahelyett, hogy mindenféle tudományos magyarázatok keresnek, a kutatók jobban tennék, ha egyszerűen elfogadják, hogy az orális szex élvezetes. Míg a The Gloss cikke azt nehezményezi, hogy a kutatók nem kérdőjelezték meg a férfiaknak adott orális szex evolúciós jelentőségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik