Élet-Stílus

Tetoválásai miatt nem kell senkinek

Újra ismerkedne a válása után, de a külseje mindenkit elriaszt.

A 49 éves Amanda Brignall válásáig egy teljesen átlagos kertvárosi anyuka volt, aki nem sminkelt és szexi ruhák helyett inkább kényelmes göncöket hordott. Élete 37 éves korában változott meg gyökeresen. Először azért, mert férje, akivel 10 éve élt együtt, bejelentette, hogy elválik, ezután pedig megcsináltatta élete első tetoválását.

Mivel mindig is csodálta nőiességét, Marilyn Monroe-t varratta magára. Akkor még nem tudta, hogy ez csak a kezdet. Az első tetkót ugyanis hamarosan egy második követte, majd még egy és még egy. Mivel jóban lett a tetoválóművésszel, a képeket ingyen kapta, nem csoda, hogy hamarosan már a teste 80 százalékat tetkók borították. Még a fejét is.


A tetoválás lett a szenvedélye
Forrás: Northfoto

Csodabogár lett, akiről mindenkinek van véleménye. Amy saját bevallása szerint bőven kap hideget és meleget is kinézete miatt, de nem érdekli. Ahogy az sem, hogy Beverlyben, ahol gyerekeivel él, a helyi szörnynek csúfolják

Egy dolog aggasztja csupán, hogy a kinézete miatt nem talál párt magának. Azt mondja, még azokat a férfiakat is megijeszti és elriasztja, akiket egy tetoválásokkal rendelkezőknek fenntartott párkereső oldalon ismert meg. Már három éve nem volt senkije, és attól fél, függősége miatt már soha nem is lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik