Élet-Stílus

Íme, a tökéletes férfi

Negyvenes, jóképű, és ha egy mód van rá, orvos.

Röviden: nézzen ki úgy, mint a nálunk is népszerű orvossorozat, A Grace klinika egyik szívtiprója, Dereck Shepherd, alias Patrick Dempsey. Vagy ha nem úgy, mint ő, akkor legalább egy kicsit hasonlítson Alec Baldwinra – szigorúan fiatalkorából –, esetleg a Trónok harca fiatal sztárjára, a Robbot alakító Richard Maddanre.

A Vanity Fair és a 60 minutes közös felmérésében részt vevő 1186 nő legalábbis ilyen típusú férfira vágyik. Ám, mint kiderült, a kinézet teljesen másodlagos…


A tökéletes férfi sikeres, negyvenes, orvos
Forrás: Northfoto

A külsőnél fontosabbnak látszik ugyanis az, hogy a szóban forgó férfiembernek milyen végzettsége van. Egy jó diploma a válaszadók 36 százalékánál a legfontosabb kritérium, amikor eldönti valakiről, hogy az illető jó parti-e, vagy sem. Mint kiderült, a képzettség még annál is fontosabb, milyen a kiállása, hogy néz ki, sőt, fontosabb még az anyával való viszonynál is.

Itt kell megjegyeznünk azonban, hogy még az isteni Patrick Dempsey sem fog labdába rúgni a nők nagy részénél, ha rendszeresen lerészegedik vagy rossz a modora. Ez ugyanis a nők többségénél, 69 százaléknál kizáró tényező, már ami a jövendőbeli férjüket illeti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik