Élet-Stílus

Ez kell a jó szexhez

Fantázia, lelki nyugalom, játékszerek? Egyik sem nélkülözhetetlen egy egetverő együttléthez.

 

A párok zömének a “jó szex” teljesen mást jelent: van, akinek azt, hogy a partnerével egy héten minimum hétszer ágyba bújik, míg másoknak azt, hogy kipróbálják egymással a felmerülő összes szexuális fantáziájukat. Ennek ellenére egy dologban mindannyian egyetértenek, abban, hogy érzelmi kötődés nélkül az egészet megette a fene.

Legalábbis ez derült ki egy olyan 1000 fő bevonásával készült vizsgálatból, aminek célja az volt, hogy kiderüljön végre, mi az, amire a hálószobában mindenki vágyik. Nos, a válaszadók 96 százaléka szerint ez a dolog nem más, mint az érzelmi kötődés. A válaszokból kiderült, hogy a többség akkor élt át plafonszaggató szexuális élményeket, amikor olyasvalakivel szeretkeztek, akihez vonzódtak és kötődtek is.


A bizalom a legfontosabb
Forrás: Shutterstock

Persze, ahhoz, hogy a szex ezzel a különleges emberrel még évek múltán is frenetikus maradhasson, tenni is kell. A megkérdezettek 48 százaléka épp ezért felnőttfilmeket néz, hogy abból merítsen ihletet, míg több mint felük játékszereket vásárolnak, hogy azzal dobják fel a hálószobai mindennapokat.

Ami pedig a pozíciókat illeti: nagy gond, hogy a párok jelentős része (majdnem 50 százaléka) ugyanazt a 2-4 pozíciót váltogatja, csupán 27 százalékról derült ki, hogy valamelyest kreatívabbak, nekik 5-7 kedvenc pózuk van, de ezek mellett folyamatosan próbálnak ki újakat is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik