Élet-Stílus

Szexin a strandon: a legtutibb fürdőruhák itt!

Ki ne szeretne a nyár legszebb sellője lenni? Cikkünkből megtudhatod melyek az idei szezon alapdarabjai, ha fürdőruháról van szó.

A fürdőruha választás éppen olyan, mint amikor egy kényelmes cipő, vagy egy dögös táska után kutakodik az ember. Hiszen általában nem egy szezonra vásárolunk bikinit vagy egyrészes fazonú rucit, így jól át kell gondolnunk a döntést. Lényeges szempont, hogy kényelmes legyen a nyár elengedhetetlen kelléke, és ami ennél is fontosabb, passzoljon arányainkhoz, vagyis hangsúlyozza azt, amiben „erősek” vagyunk. A Győr24 most segít abban, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő fürdőruhát.

Először maradjunk a klasszikusoknál. A hagyományos háromszög fazon ma is a legkedveltebb forma, hiszen a kis- és teltebb keblekkel rendelkező hölgyek is szeretik viselni. Flitterekkel, vagy egyéb díszítéssel ötvözve még egyedibb lehet a megjelenésünk.

A csíkos és a kockás soha nem megy ki a divatból, és ez a fürdőruhák esetében is igaz. Az általunk választott darab kedvez azoknak is, akik nem rendelkeznek túlzottan nagy keblekkel, hiszen a középre tervezett egypántos megoldás segít abban, hogy optikailag megvezessük a kíváncsiskodó szemeket.

Idén is a dobogó legfelső fokát bitorolja a bandeau bikini család. Kétségtelen, hogy évek óta ez a legkedveltebb típus. A levehető és visszahelyezhető pánt a komfortérzetet is erősíti. Ehhez a darabhoz, egy falatnyi, ám kötő nélküli alsót választottunk, némi mintával spékelve.

A teltebb hölgyek kedvence lehet ez a fekete-fehér szett, melyet az enyhe merevítő tesz kényelmesebbé. Az alsón végigfutó finom fodrok segítenek abban, hogy diszkréten takarják a csípőt, amennyiben az, az átlagosnál kicsit erősebb.

Ha nem szereted a szivacsokkal felturbózott fürdőruhákat, de mindenképpen hangsúlyosabb melleket szeretnél, akkor érdemes a rojtokkal, fodrokkal tűzdelt termékek közül választanod. Ráadásul ezek a darabok a 2013-as nyár újdonsült kedvencei.

Hiba azt hinni, hogy az extrém fazonú portékák csak a tökéletes alakú hölgyeken mutatósak. Ez a több színben is kapható bikini például szabás szempontjából több trükköt is rejt. A felsőrész kötőjét kedvünkre állíthatjuk, míg az alsó, a hangsúlyos derékpántjával szintén az optikai csalásban lesz a partnerünk.

Trikini. Dögös, szexi és elegáns. A rossz hír az, hogy az a fazon valóban csak a tökéletes testen mutat. Bár már javában tart a strandszezon, a trikini segíthet abban, hogy hozzálássunk az edzéshez és tökéletes alakot formáljunk magunknak. Mindenképpen megéri! Egy csinos trikini kedvéért biztosan…

fotók: fashion is my drug

Ajánlott videó

Olvasói sztorik