Élet-Stílus

Szexért cserébe javít laptopot

A kanos mérnök többféle márkát is jól ismer.

Nem mindennapi hirdetésbe botlott a texasi Craigslisten a Huffington Post. A kifejezetten hirdetésekre szakosodott weboldalon ezúttal egy olyan férfi tűnt fel, aki számítógépek javításában szerzett jártasságát szeretné elcserélni néhány felhőtlenül töltött, intim percre.

Hirdetéséből kiderült, elsősorban azoknak a nőknek szeretne segíteni, akik torkig vannak azzal, hogy a drága szerelők pocsék munkát végeznek. A férfi, aki elsősorban Dell gépek szervizelésében van otthon, képet is kér a leendő kuncsafttól. Ahhoz ugyanis, hogy „behajtsa” a szerviz költségeit fontos, hogy vonzódjon ügyfeléhez. Mindemellett megígéri, hogy a gép állapotával kapcsolatban őszinte lesz: ha nem tudja megszerelni, mert komoly a gond, a nők nem tartoznak neki semmivel.


15 perc hírnév
Forrás: Craigslist

A férfi nőtlen és nincsenek gyermekei sem, csupán egy kis társaságra vágyik. Egyébként nem ő az egyetlen, aki meglehetősen bizarr hirdetéssel jelentkezett a Craigslisten. Néhány hónapja egy meglehetősen depressziós houstoni nő hirdetése keltett felháborodást, aki a hirdetésportálon próbálta örökbe adni hároméves lányát.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik