Élet-Stílus

Teljesen egészséges, de már megtervezte a temetését

A brit asszony egyedül azt sajnálja, hogy ő már nem élvezheti a szertartást.

Mikor elérik a negyvenet, az emberek többsége hatalmas szülinapi bulival vagy egy külföldi úttal ünnepli meg e jeles dátumot, azt hangoztatva: most kezdődik igazán csak az élet, ám Angelica Bull úgy döntött, inkább nekiáll megtervezni a temetését. Pedig a brit nő még fitt és teljesen egészséges, az elmúlt 3 éve mégis azzal telt, hogy a legapróbb részletekre menően megszervezte a saját temetési szertartását.  „Nem tudom, hogy valaha férjhez megyek-e, 5 éve nem randiztam, viszont a temetésem már el van rendezve” – jelentette ki.

Bull eddig átszámítva több mint 2 millió forintot költött arra, hogy teljesítse a kívánságlistáját, kezdve a virágoktól, a dalon és a halotti tor fogásain át, egészen a koporsóig.

A most 43 éves, Bermondsey-ben élő nő azt szeretné, ha a temetésében is az ő személyisége köszönne vissza. Mint mondja, a barátai kicsit furcsának tartják, de szerinte más véleményen lesznek, ha egyik napról a másikra meghal, és nem az ő vállukat nyomja majd a temetés költsége.

Katalógusokat gyűjtött össze, hogy kiválassza a legtökéletesebb koporsót, sőt még ki is próbálta. Majd a zene következett az „elintézendő dolgok” listáján: a legkedvesebb dalait (Louis Prima: The Sheik Of Araby, U2: One, Rolling Stones: Gimme Shelter) rendelte meg a temetési szertartásra. Sőt már a hamvasztását és egy pubban a halotti tort is elrendezte. A barátait pedig arra kérte, hogy a bullterrier kutyáját, Ollie-t is hozzák el magukkal a temetésre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik