Élet-Stílus

Felgyújtotta otthonát egy macska

A négylábú egy epilepsziás roham közben, véletlenül kapcsolta be a tűzhelyt.

A konyha teljesen kiégett, a gazdikat füstmérgezéssel vitték kórházba, ezt leszámítva senkinek sem esett baja abban a tűzesetben, ami az 52 éves, brit Jacky McCusker otthonában keletkezett teljesen váratlanul.

A középkorú asszony az éjszaka közepén riadt arra, hogy füst csípi a szemét. Azonnal ébresztette szeretteit: férjét és 32 éves fiát, és rohant megnézni, honnan jön a füst. Az egyszintes ház földszinti konyhája addigra már lángokban állt, így a családot a kiérkező tűzoltók az emeleti erkélyen keresztül tudták kimenteni.


A tűzeset ellenére se haragszik 12 éves kedvencére
Forrás: The Daily Mail

Az asszony biztos benne, hogy a tüzet, ami több ezer fontos kárt okozott a házukban, a család kedvence, Bubba okozta. A 12 éves macska epilepsziás, és rendszeresen a pulton alszik. A gazdi szerint a rohamok főleg alvás közben jönnek rá, már többször előfordult, hogy ilyenkor edényeket, üvegeket rúgott le a pultról. Ezúttal vélhetően a tűzhelyen érte az epilepsziás roham, melynek során véletlenül bekapcsolta azt.

A tűzben egyébként Bubbának se lett semmi baja, McCusker asszony a tűzoltókra várva vette észre, hogy bársonytalpú kedvencük a felfordulást a kerítésük tetejéről nézte végig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik