Élet-Stílus

Szőrharisnyával a perverzek ellen

A ruhadarab állítólag megóvja a nőket attól, hogy megnézzék őket.

Szerintünk pedig éppen ellenkezőleg. Ha valaki magára húzza ezt a „ruhadarabot”, ami pontosan úgy néz ki, mintha egy férfi lába lenne, akkor nemhogy nem válik láthatatlanná, de biztosra veheti, hogy még az is kikerekedett szemmel bámul majd, akinek amúgy ez nem szokása.

A kínai céget egyébként minden bizonnyal a jó szándék vezérelte: saját bevallásuk szerint szerették volna megóvni a hölgyeket a nem kívánatos férfifigyelemtől. Csakhogy, mint azt tudjuk, a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve…


Forrás: Sina Weibo

A szőrharisnyát viselő modell képét egyébként egy sanghaji weboldalon, a Chinasmacken szúrták ki éles szemű felhasználók, azóta pedig megállíthatatlanul terjed az interneten. A fogadtatás pedig finoman szólva sem túl pozitív.

A kommentelők zöme gusztustalannak és bizarrnak tartja. Egyikük arra is felhívta a figyelmet, hogy a ruhadarab nem csak a perverzek pillantásaitól szabadít meg, de annak reményétől is, hogy egy helyes srác leszólítson.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy vajon melyik divatház vállalja majd be a forgalmazást, még az interneten se találni olyan webshopot, ahol kapható lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik