Élet-Stílus

Tippek, trükkök a nyaraláshoz!

Itt a nyár, de vajon biztos jó ötlet megválnunk ruháinktól, és a bundabugyit leváltanunk valami strand-kompatibilisebb öltözékre?

A bőrünk még fehér, és pár makacs kiló is rajtunk maradt. Na de mit tehetünk azért, hogy mégis a legjobb formánkat hozzuk a nyaralás alatt?

Adunk pár tippet:

1. Először is, nem árt egy kiadós borotválás. És ha ezután egy darabig szeretnéd elfelejteni a szőrtelenítéssel járó macerát, érdemes epilátort, vagy a  gyantát választanod, így akár két-három hétig is kitart a hatás.

2. Aztán, ott van az a fránya narancsbőr. Ha van még a nyaralás előtt pár hetünk, próbáljuk ki a narancsbőr elleni krémeket, géleket, készülékeket, mert a cellulitisz elleni harcot sosem késő elkezdeni!

3. És ha már testápolás, ne feledkezzünk el lábunk ápolásáról sem! Pedikűrözhetünk akár otthon is, és a bőrkeményedéseket is könnyedén kezelhetjük, temérdek krém, balzsam vagy gél áll már a rendelkezésünkre.(Sőt, lábizzadásgátlót is beszerezhetünk, hisz elkezdődött a papucs, és szandál-szezon.)

4. Napelemeseknek: Ha a nyaralásod nagyrészét a szabad ég alatt töltöd, érdemes a hajaddal is foglalkozni. A különböző hajápolókat, hajolajakat és balzsamokat használd rendszeresen, hogy az erős ultraibolya-sugarak károsító hatását kivédd.

5. Aki nyáron, víz mellett is szereti sminkelni magát, annak ajánljuk a vízálló sminkeket. Nem árt ugyanis, ha nem ijesztetgetjük a kisgyerekeket, lefolyt szemfestékünkkel.

És  ha mindez még mindig nem elég, kapjunk magunkra egy strandkendőt, mely ápol és eltakar, véd a káros sugaraktól, a nem kívánatos fényképektől, és nem kell folyton azt figyelnünk, minden a helyén van-e.

Turbózzuk fel hát magunkat egy kicsit, hogy magabiztosabban élvezhessük a várva-várt nyarat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik