Élet-Stílus

Nyolc hónapig volt erekciója egy műtét után

A 44 éves férfi a végén már motorozni, sőt vásárolni sem tudott.

A legegyszerűbb dolgok is fájdalmasak és szörnyű kínosak voltak annak a 44 éves kamionsofőrnek, Daniel Metzgarnak, akit egy – szerinte – elbaltázott péniszműtét sodort lehetetlen helyzetbe. A férfi, 2009-ben feküdt kés alá, hogy merevedési problémáit orvosolandó implantátumot tetessen a nemi szervébe, végül egy nyolc hónapig tartó erekcióval távozott a sebésztől.

A pórul járt kamionsofőr hónapokig képtelen volt emberek közé menni, motorozni vagy bevásárolni, állítja, hogy a hónapokig tartó szenvedést egy műhiba okozta, ezért beperelte egykori orvosát, dr. Thomas J. Desperitot, és kártérítést követel. Nem lesz azonban egyszerű dolga, az orvos ugyanis azzal védekezik, hogy egy ilyen komoly beavatkozás – mely során implantátumokat tesznek a péniszbe és egy pumpát a herezacskóba – anélkül is végződhet rosszul, hogy bárki elrontana bármit.

Az orvos emlékeztetett arra is, hogy a műtétre decemberben került sor, ám Metzgar csak áprilisban jelezte a problémát, amikor a herezacskója labda nagyságúra dagadt. Mint kiderült, a beperelt orvos ekkor azonnal javasolta betegének, hogy távolítsák el a begyulladt implantátumot, ám a páciens a konzultáció után újabb 4 hónapig nem jelentkezett.

Metzgart végül 2010 augusztusában műtötték meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik