Élet-Stílus

Ölel

Brit tudósok szerint is számos forrását ismerjük a boldogságnak. Ott van például a csokoládé. Remek példa: a számos forrás rögtön számtalanra változik, hiszen mindannyiunk kedvenc édessége elképzelhetetlenül sok formában, kakaótartalommal, ízesítésben és töltelékkel létezik – még Gombóc Artúr is hasztalan próbálta meg felsorolni az összeset.

Aztán ott van egy kevésbé hizlaló, ámde ugyanolyan édes alternatíva, ami talán még hatékonyabb a boldogsághormonok előcsalogatásában: az összebújás. A lehetőségek tárháza itt is végtelen, az öleléstől kezdve az összesimulva alvásig. Nem kívánunk minden verziót bemutatni – arról nem is beszélve, hogy az bizonyos pontokon már korhatáros tartalmat jelentene –, ám néhány cuki példát azért hoztunk, hátha csurran-cseppen némi szívmelengetés a képeken keresztül a rászorulóknak.

Természetesen a videó sem maradhat el, de ne tévesszen meg senkit, hogy ez egy szállodalánc megrendelésében készült reklám! Bár nem vitatjuk egy kényelmes ágynak az összebújással kapcsolatba hozható előnyeit, igazán csak az együttműködő fél számít – legyen az plüss, vagy hús-vér(-szőr) partner. És akkor most: nyuszik!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik