Élet-Stílus

Vitorlát bonts! (X)

Szeretné, hogy az idei nyaralás az élményekről szóljon?

Végre élvezni szeretnéd munkád gyümölcsét és igazi kikapcsolódásra vágysz?


Navigare Yachting Club

Gyere és tarts velünk! Vegyél részt motoros és vitorlás hajóvezetői tanfolyamainkon, szerezd meg hajóvezetői jogosítványodat, majd gyere el valamelyik vitorlás tréningünkre az Adriára! Hajót bérelnél, vagy éppen hajóvezetői tanfolyamon vennél részt? Hét pontos minőség garanciánk minden esetben szavatolja szolgáltatásaink minőségét!

Szolgáltatásaink:

  • Legkedveltebb: Tengeri „B” típusú motoros és vitorlás hajóvezetői tanfolyam és jogosítvány
    A tengeri hajóvezetői jogosítvány kiterjesztése: Motoros és vitorlás hajó vezethető kedvtelési céllal Horvátországban, a parttól számított 12 tmf határon belül (horvát felségvizek), legfeljebb 30 BT és max. 12 fő befogadóképességig.

  • C típusú Tengeri Motoros és Vitorlás Hajóvezetői Tanfolyam

  • 3 napos Tengeri vitorlás manőver tréning az Adrián

  • Yacht Master Nemzetközi Hajóvezetői Tanfolyam

  • Vitorlás-motoros hajóbérlés, hajóeladás

Legyél Te a kapitány! Minden, ami hajózás!

Szekeres Dávid
Ügyvezető Igazgató
Navigare Yachting Club

Tel.: +36-20-298-5388
Web: http://navigareyachting.eu
Email: navigareyachting@navigareyachting.eu

 

 

 

Vitorlás és motoros kishajóvezetői tanfolyamok a Tisza-tavon a Kapitány Hajós Iskolában


Kapitány hajós iskola

A Tisza-tó alapvetően három fő részre osztható. A Tisza-tavi Madárrezervátumra a Sarudi-medencére és a 14 km2 kiterjedésű Abádszalóki-öbölre mely a vízi sportok kedvelőinek igazi paradicsoma. Európában egyedülálló módon ez az egyetlen természetes tavon kijelölt terület, ahol engedélyezett a motoros vízi járművek használata. Kiskörén és Abádszalókon a Kapitány Hajós Iskolában kellemes környezetben, korszerű oktatóteremben, modern eszközparkkal folyik az oktatás.

A iskola motoros és vitorlás kishajóvezetői tanfolyamokat egyaránt szervez. Az így megszerzett képesítés Európa belvizein – folyók, tavak, csatornák – kedvtelési céllal közlekedő kishajó vezetésére jogosít.

A hajóvezetői képesítéssel már rendelkező hajósok számára mester tréningeket tartanak, ahol az alapképzésen megtanultakon kívül, lehetőség nyílik további értékes tudás és tapasztalat megszerzésére.

A vitorlás oktatás egy 21 lábas, tőkesúlyos Jeanneau Love Love típusú hajóval történik. Megálmodóját Philippe Harlé-t minden idők egyik legtermékenyebb tervezőjeként tartják számon. Napjainkban is több tízezer olyan hajó szeli a világ vizeit melyek az ő tervei alapján készültek. A Jeanneau-t a hajók Mercedesének is szokták nevezni. Ez a kecses, ugyanakkor rendkívül stabil és elképesztően jó manőverezési képességekkel rendelkező hajó ideális kezdők és haladók oktatására egyaránt.

A tanfolyamon való részvétel szigorúan életkorhoz van kötve. 18 év alatt és 119 év felett senki nem vehet részt rajta. A többi kedves tanulni vágyó kapitányjelöltet sok szeretettel várják áprilistól októberig Kiskörén a Kapitány Hajós Iskolában.

Jen Péter
ügyvezető
Kapitány Hajós Iskola

Mobil: +36 20 3444485
Web: www.kapitanyhajosiskola.hu
E-mail: info@kapitanyhajosiskola.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik