Élet-Stílus

Azért fogyott le, hogy tűsarkút hordasson

Megunta, hogy a 159 kilójával csupán Crocs papucsot viselhet.

Debbie Pyrah alatt 3 évvel ezelőtt a mérleg körülbelül 160 kilót mutatott, és egyedül a Crocs papucs ment fel a lábfejére, abból és a tripla E-szélességű. A 35 éves brit asszony akkor elégelte meg ezt, amikor két éve, életében először külföldre utazott, és a New York-i városnézés alatt is folyamatosan csak a műanyag lábbeliben flangált, egy manhattani esőzéskor azonban úgy elcsúszott a papucsban, hogy a járdán kötött ki. Elmondása szerint mindenki segíteni próbált neki, hogy talpra állítsák, ő viszont a könnyeivel küszködött. Akkor az ötgyermekes anyuka – akinél a terhességek és a szülések miatt alakult ki helytelen táplálkozás – eldöntötte: beleveti magát a fogyókúrába, hogy végre egy szexis tűsarkúba is belebújhasson.

Mást sem hordott, mint Crocs papucsot – Fotó: Northfoto

Debbie ma már 70 kilót nyom, és míg korábban csak a 32-es ruhaméret ment rá, addig ma már vígan hordja a 12-es méretet (aurópai méretben a 40-est). „Nemrégen egy személyi stylisttal vásároltam be ruhákból; na, az volt életem legcsodálatosabb napja” – újságolta az asszony, akinek időközben új szenvedélye lett: immár nem az evés, hanem a tűsarkúk vásárlása.

Ugyan jócskán lefogyott, ám még plasztikai műtétek várnak rá a felesleges bőr eltávolítása miatt, ám ezek borsos ára (átszámítva 3,5 millió forint) miatt még nem tudott kés alá feküdni.

Mindenesetre időközben egy fogyókúrás szervezet tanácsadójává vált, és úton-útfélen a diétát népszerűsíti.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik