Élet-Stílus

Az életét kockáztatja a darázsderékért

fűző (fűző )
fűző (fűző )

Éjjel-nappal fűzőt hord, pedig lassan már levegőt sem kap rendesen.

Azt mondja, valamelyest lelassult az élete, mióta látástól-vakulásig fűzőt hord. Valószínűleg azért, mert a szoros holmitól képtelen rendesen lélegezni, szaladni, enni vagy bármit. De nem bánja, a 24 éves Michele Kobke ugyanis a fejébe vette, hogy az övé lesz a világ legvékonyabb dereka. Még akkor is, ha ebbe belehal.

A kétes dicsőségű rekordot egyébként ma még egy bizonyos Cathie Jung őrizgeti, a maga 38 centiméteres derekával. Michele már nincs sokkal lemaradva: az ő dereka 16 inch, átszámolva kicsit több, mint 40 centiméter, ami rohamosan fogy.


Még vékonyabbat akar – Forrás: Northfoto

Az utcán megbámulják, a videomegosztó csatornáján – ahova magáról és a fűzőiről tölt fel képeket – pedig kritizálják, ám őt ez egyáltalán nem zavarja. Rendszeresen jár orvosi vizsgálatra, ám orvosa is csak közölni tudja vele a fűző által okozott károkat, lebeszélni ugyanis nem tudja a megszállott fiatal lányt.

Michele orvosa szerint, ha a lány most leállna az őrült tervének végrehajtásával, akkor a károk, amiket a szervezetének okozott, még visszafordíthatóak lennének. Attól tart azonban, hogy Michele túlzásba fogja vinni olyannyira, hogy a végén már fűző nélkül képtelen lesz életben maradni.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik