Élet-Stílus

A baba, aki észre sem vette, hogy megszületett

A britek odáig vannak a burokban született csecsemőért.

A görög származású szülésznek, dr. Aris Tsigrisnek két és fél hónapja lenyűgöző és szinte hihetetlen látványban volt része. Mert az, ha egy császármetszés során a babát ép magzatburokkal együtt tudják kivenni az anyaméhből, még egy sokat látott, tapasztalt orvost is meglep. Ritkaság ez, hiszen ma már szinte minden szülés burokrepesztéssel indul, nem csoda, hogy az orvos sem bírta megállni és megörökíttette a pillanatot.

A kép egyébként március 12-én került az internetre, és azóta már Magyarországon is futott egy kört. Több százan megosztották a Facebookon, míg mások azon vitatkoztak, hogy vajon ildomos-e a közösségi oldalra tölteni egy ilyen intim eseményről készült képet.

Úgy tűnik, a britekhez valamiért még csak most jutott el a kép, náluk azonban óriási siker. Rajonganak a burokban született csecsemőért, sőt, még az orvost is felkutatták, aki a Nine Newsnak elmondta, a manapság szuperritka jelenségtől nem csak neki, de az egész orvosi stábnak elállt a lélegzete. A babát egyébként nem fenyegette veszély, mert a kép készültének pillanatában még a köldökzsinóron keresztül kapott levegőt. Hozzátette, a baba észre sem vette, hogy „megszületett”, a burokrepesztésig úgy viselkedett, mintha még mindig az anyaméhben lenne.

A Facebookon egyébként nem ez a legelső burokban született baba. 2012-ben egy hasonló, de mégis teljesen más kép járta a netet, ami végül bekerült a legjobb 2012-es képek válogatott gyűjteményébe is.

A szóban forgó kép egy szülés közben készült, ezért egyes olvasóinknak felkavaró lehet. Görgessen lejjebb, ha látni szeretné.

 

 

 

 

 

 


Forrás: Facebook

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik