Élet-Stílus

Munkanélküli férje miatt adta el négy gyerekét

babaláb (babalábacska)
babaláb (babalábacska)

Két idősebb gyerekének a taníttatására kellett a pénz.

Mindössze ötéves volt, amikor Du Xiurong egy baleset miatt végleg megvakult. Onnantól kezdve pokol volt az élete, nemkívánatossá vált ugyanis a családjában. Végül 14 éves korában férjhez adták az első jelentkezőhöz, egy olyan férfihoz, aki képtelen volt hosszú távon megmaradni a munkahelyén, így pénzt keresni is.

Du első gyermeke, egy fiú 1991-ben született, míg lánya 2000-ben. Ahogy nőttek a gyerekek, a család egyre nehezebben tudta előteremteni a taníttatásukra szükséges pénzt. Du tudta, hogy tennie kell valamit, mivel férjére nem számíthatott, ezért úgy döntött: gyerekeket fog szülni, akiket meddő pároknak ad majd el.

2005 és 2012 között Du összesen négy gyermeket, három kislányt és egy fiút szült titokban, akiket azóta már új szüleik nevelnek. Édesanyjuk azt mondta, ha tehetné, mindannyiukat felnevelné, de nem teheti, az eladásukból befolyó 10 ezer jen, átszámítva 370 ezer forint viszont jól jött két idősebb gyereke iskoláztatására.

Az asszonyt egyébként a kétes ügylet miatt a hatóságok is kihallgatták, de végül vaksága miatt elengedték, függetlenül attól, hogy elismerte, fogadott el pénzt a gyerekeiért.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik