Élet-Stílus

Íme, a világ legötletesebb szakítása

A fiú megcsalta a lányt. Erre a lány...

Egész őszintén megmondjuk, el se tudjuk képzelni, mit éreznénk a “károsult” helyében, aki a közelmúltban, vélhetően egy nem túl szép napon arra ért haza egy fárasztó nap után, hogy a lakás üres, a holmijai eltűntek.

Cserébe volt ott egy szép, kézzel írt levél, a barátnőjétől. Egész pontosan a volt barátnőjétől, aki az üzenetben tudatta vele, hogy mivel megnyitva hagyta a Facebook-oldalát, meglátta, hogy ráírt egy Kelsi nevű lány. A volt barátnő sietett megnyugtatni a fiút, hogy bár igencsak felkapta a vizet a nyilvánvaló megcsalás miatt, még ennek ellenére sem tett kárt egyik cuccában sem. Viszont…

Ahogy a kis levélkéből is kiderül, a holmikat összenyalábolta és széthordta a szélrózsa minden irányába. A levélben azt is elmondja, hova vitte őket: a ruháit oda, ahol legelőször találkoztak, a videójátékait oda, ahol először csókolóztak, a laptopját arra a helyre, ahol először vettek videójátékot együtt, a tévéjét pedig oda, ahova “mindenképpen” el akartak menni együtt.

És, ha mindez nem lenne még önmagában is elég szörnyű, a lány a két év együtt töltött idejük alatt készült összes képnek az új barátnő, Kelsi lakásában talált új otthont.

Gonosz, nagyon gonosz…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik