Élet-Stílus

Csobot Adél a legtrendibb nő!

Együtt ünnepelt hétvégén a sztárvilág: hazánk kedvencei a JOY 15. szülinapi partijára voltak hivatalosak.Radics Gigi különleges, erre az estére összeállított show-val kápráztatta el a közönséget, a Quantum XXL táncosai pedig szinte kirúgták a Dorottya Palazzo oldalát. Az estén kiderült az is, hogy a magazin olvasóinak döntése alapján Csobot Adél a legtrendibb magyar nő.

A magazin születésnapján felvonult a magazin olvasóinak döntése alapján kiválasztott 15 legtrendibb híresség is. A hölgyek páratlan ruhakölteményekben léptek a rózsaszín szőnyegre.

Szabó Zsófi nagyon boldog volt, hogy őt is a legjobbak közé szavazták a magazin olvasói.

„Számomra az egyik legnagyobb elismerés, hogy bekerülhettem a 15 lány közé, hiszen ezen a szavazáson főként hölgyek voksoltak. Elismerést kapni egy nőtől, sokkal nagyobb bók, mint egy férfitől, hiszen mi csajok nem osztogatjuk csak úgy a dicséreteket” – mondta el Zsófi, aki ugyan imádja a divatot, de számára azért első a kényelem. „Visszagondolva az elmúlt 15 év divatjára nekem egy állandó darab van a ruhatáramban, a tornacipő, abból viszont rengeteg” – árulta el a Jóban Rosszban Bettyje.

Debreczeni Zita merész hátkivágású ruhában érkezett a partira. A gyönyörű modell és fotós a JOY születésnapja alkalmából szintén visszaemlékezett arra, milyen ruhákat viselt az elmúlt években.

„Nagyon fiús kislány voltam. Két bátyám van, akiknek mindig kölcsönvettem a cuccait, a kockás flanel ing volt a kedvencem, de utána mindig lebuktam előttük, mert átvette a szövet az illatomat” – mesélte nevetve Zita. – „Először tizenkilenc évesen viseltem magassarkút, és akkor szerettem meg a divatot” – tette hozzá a barna szépség, aki azt is elárulta, most egy ideig csak másokat fog ünnepelni, úgy döntött, legközelebb a harmincharmadik szülinapján rendez majd nagy bulit.

Az olvasók döntése alapján a legtrendibb nőnek járó díjat végül Csobot Adél vehette át szerelmétől, Istenes Bencétől, az est házigazdájától. Az énekesnő, miután mindenkinek megköszönte az elismerést egyik példaképétől, Coco Chaneltől idézett.

„Teljesen mindegy, hogy az ember, hogy érzi magát. Keljen fel, öltözzön fel és jelenjen meg” – mondta Adél.

A JOY születésnapján együtt ünnepelt Zséda, Rúzsa Magdi, Trokán Nóra, Lola, Janicsák Veca, Veres Mónika, Csisztu Zsuzsa, Hien, Keresztes Ildikó, Ada, Rippel Feri és Viktor, Dukai Regina és Feczesin Róbert, Kállay-Saunders András, Fluor Tomi, Nagy Adri, Nyári Edit és Alíz, Sarka Kata, Rakonczai Imre, Győrfi Pál, Juhász Adri és Sallai Nóra a Jóban Rosszban sztárjai, Hajas László, Völgyesi Gabi, az Éjjel Nappal Budapest sztárjai, Dopeman, Herczeg Zoltán és még sokan mások.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!