Élet-Stílus

Válassz egy színt, ami csak a tiéd!

Ha szép arcbőrt szeretnénk, elengedhetetlen, hogy tudjuk, milyen típusú a bőrünk.

Mint tudjuk, a Garnier törődik velünk. Nem is akárhogy! A márka egy új termékcsaládot dobott piacra, ami végre megteszi helyettünk azt, amit nagyon utálunk, mégpedig az állandó kísérletezgetést az arckrémekkel. Biztosan sokaknak ismerős, amikor újabb és újabb tégelyeket tolunk fürdőszobánk leghátsó zugába csak azért, mert rosszul választottunk. Mert túl zsíros vagy túl vizes arcbőrünknek, vagy egyszerűen csak nem vált be, és bőrünk továbbra is száraz, zsírosan fénylő vagy fakó.

Arcbőrünk az egyik legérzékenyebb bőrfelületünk, és ha problémás, sajnos ott a leglátványosabb, ha nem ápoljuk megfelelően. A legfontosabb, hogy legyünk tisztában azzal, milyen típusú a bőrünk. Ha ezt tudjuk, nincs más dolgunk, csak kiválasztani a Moisture Match egyikét, mert ezeknek a krémeknek a különlegessége, hogy a négyféle termék, négy teljesen különböző textúra, összetétel és szín. A Garnier Növényi Elixír a tápanyagok olyan keveréke, mely a bőrtípus igényeinek megfelelően hidratálja az arcbőrt. Ezek a krémek nappali és esti használatra egyaránt javasoltak. És akkor lássuk, mit tudnak.

Ha fakó és fáradt a bőrünk, válasszuk a narancssárga színűt, mely citruskivonattal készült, növényi elixírrel, és érzékeny bőrre is ajánlott. Serkentő hatású és tükröződő gyöngyökkel gazdagított, hogy fokozza a ragyogást. Gyorsan beszívódó és olajmentes ez a frissítő gél. Vegyes és zsíros bőrre a zöld tégely ajánlott, ami zöldtea-kivonatot tartalmaz, és segít mattítani az arcbőrt. A zöld teának pedig, mint tudjuk, méregtelenítő hatása is van.

Száraz és nagyon száraz arcbőrre a rózsaszín krém a megfelelő, ami kamélia olajjal készült, így táplálja és nyugtatja arcbőrünket. Utolsó színünk a kék, mely normál és száraz bőrre való, ez egy könnyű, bőrlágyító krém, Kék Lótusz kivonattal gazdagították, és az érzékeny bőrűeknek is kiváló.

Nincs más hátra, mint kitalálni, mire van szüksége a bőrünknek, és már csak a megfelelő színt kell hozzá kiválasztanunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik