Élet-Stílus

Mókusként él a mellső lábak nélküli cica

A lábaiban nem fejlődött rendesen a csont, de ez nem zavarja.

Úgy üldögél a hátsó lábain és úgy játszik a madzaggal a fenekén ülve, mint egy mókus. A mindössze öt hónapos Squitten innen kapta a nevét is. Nem mellesleg ő az internet legújabb sztárja, mindezt egy betegségnek köszönhetően.

Squitten gazdája, a 35 éves Kerry Bowler szerint a cica hangulatát egyáltalán nem befolyásolja a betegsége, igaz, amikor örökbe fogadta figyelmeztették, a betegség miatt állandó orvosi kezelésre lehet szüksége. Ennek azonban egyelőre semmi nyoma, a kiscica pont olyan játékos, pajkos és eleven, mint kortársai, de remekül kijön a nála idősebbekkel is. Mindennapjairól Bowler még videót is készített, íme:

Squitten egyébként az egyetlen, aki testvérei közül életben maradt, anyja egy menhelyen hozta világra. Betegsége miatt, amit egyébként 9 hetes korában fedeztek fel, csak nehezen talált gazdára. Kerry Bowler viszont egy percig sem gondolkodott az örökbefogadáson: amikor meglátta a kölyök képét a neten, már telefonált is, már csak azért is, mert másik macskája, Honey is éppen ilyen betegségben szenved.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik