Élet-Stílus

Idén nyáron szálljon vízre! (X)

Így lehet igazán emlékezetes a vízparti nyaralása.

Négy, mindennel felszerelt Cruiser 32 Avantgarde vitorlás várja a hajózni vágyókat a balatonlellei BL Bavaria Yacht Club kikötőjében.

A flotta útra kész

Hazánk egyik legszebb balatoni kikötőjében, a balatonlellei BL Bavaria Yacht Clubban várja bérlőit a négy gyönyörű vitorlás hajó. A balatoni hajózáshoz minden kényelmet biztosító Bavaria Cruiser 32 Avantgarde tavaly került a cég birtokába. Lange Péter a Bavaria Magyarország ügyvezetője elárulta, ezek a vitorlások arra is alkalmasak, hogy az éjszakát a nyílt vízen tölthessék a kalandvágyók.

Miként jutottak ehhez a minden igényt kielégítő négy Bavaria Cruiser 32 Avantgarde vitorláshoz?

Tavaly egy új chartervállalkozást indítottunk el a balatonlellei BL Bavaria Yacht Clubban. 2012 nyarán szereztük be és bocsátottuk vízre a négy darab teljesen egyforma és egyformán felszerelt Bavaria Cruiser 32 Avantgarde vitorlást.

Mutassa be pár szóval ezeket a hajókat. Valóban minden kényelmi szempontnak megfelelnek?

A Bavaria Cruiser 32 Avantgarde az egyik legmodernebb hajó, amellyel tíz fő utazhat, míg hat felnőtt és egy gyermek aludhat rajta anélkül, hogy éjszakára vissza kellene jönniük a kikötőbe. Csapatépítésre is kiválóan megfelel, hisz akár hosszabb-rövidebb versenyzésre, vagy egymás mellett lehorgonyozva party rendezésére is alkalmas. Ezeken az új vitorlásokon már minden megvan, ami a pihenést, a szórakozást és a sportolást biztosítják az ember számára. Bérelhető vitorlásaink mindegyike kiemelten felszerelt: betekerhető nagyvitorla és orrvitorla, csúszásmentes fedélzet, teakfával borított cockpit, BiminiTop, Sprayhood, jól felszerelt konyhai részleg, kompresszoros hűtőgép, belső zuhanyzó, LCD TV, GPS.

Amennyiben nem elég tapasztalt, hogy egyedül vezesse el, úgy igény szerint kormányost is tudunk biztosítani hajóinkhoz.

Mennyire népszerűek ezek a hajók a vitorlázni vágyó közönség körében?

Nyugodtan mondhatom, hogy kedvelt modellről van szó, hiszen tavaly július közepe óta szinte teljes kihasználtsággal üzemeltek eddig a hajózásra alkalmas időszakban.

Egy Yacht Club a szárazföldön is maximálisan kiszolgálja ügyfeleit, partnereit. Önök mit tudnak a kétségkívül vonzó vitorlásaikon kívül nyújtani?

A BL Bavaria Yachtclub & Apartments a Balaton déli partján, Balatonlelle központjában, közvetlenül a vízparton található, és kiemelkedő infrastruktúrájú kikötője 160 hajó befogadására alkalmas. Minden megtalálható itt ahhoz, hogy egy hajóbérlő semmiben ne szenvedjen hiányt, csak hódolhasson a vitorlázásnak. Külső medencéink és éttermünk ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosít vendégeink számára. Éttermünk 120 fős vízparti á la carte étterem, igazi gasztronómiai élmény kicsiknek és nagyoknak, a hagyományos és mediterrán ízek kedvelőinek. Konferencia termünk 100 fő befogadóképességű, egyedülálló Balatoni panorámájú terem a szakmai találkozókhoz, tréningekhez, partnertalálkozókhoz. A 150 fő befogadó képességű rendezvénytermünk egyedülálló Balaton panorámával rendelkezik, amely kiválóan alkalmas céges rendezvények, esküvők, előadói estek helyszínének.

A mai rohanó világban nagyon fontos a jó megközelíthetőség…

A BL Bavaria Yacht Clubot az M7-es autópályán mintegy 70 percnyi autózás után a Budapest felőli 133. km-nél való lehajtással lehet megközelíteni. Míg a sármelléki repülőtér autóúton egy óra távolságra van tőlünk.

További információ:

Samu Imre bázis menedzser

Telefon: +36 30 746 9031

E-Mail: info@bavaria.hu

Web: www.bavaria-charter.hu

Facebook: https://www.facebook.com/#!/BLBavariaYachtclub

 

Vízió a nyárra – Tisza-tó és hófehér vitorlák


Lassan elérkezik a nyári szabadságolások megtervezésének ideje. Ha már unjuk a Balatont, viszont víz közelében szeretnénk eltölteni pár napot, akkor vegyük számításba második legnagyobb tavunkat is.

A Tisza-tó sokoldalúságával vonzza a pihenni vágyókat. A csaknem 127 négyzetkilométeres „egyszerre tó, egyszerre folyó” víztározó növény – és állatvilága egyedülálló a maga kétszáz madárfajával, és vadregényes partjaival. Zegzugos partvonala, megannyi szigete, csatornája és holtága teszi változatossá, mely mindig tartogat újabb és újabb meglepetéseket.

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb egybefüggő hajózható vízfelülete, melyen ráadásul robbanómotoros hajóval is lehet közlekedni, és ez teszi igazán hívogatóvá a hajózás szerelmesei számára. A Tisza-tó Yacht Charter ezen tények miatt is tekinti missziójának a méltatlanul hanyagolt tó felvirágoztatását, megismertetését, valamint a vitorlázás szerelmeseinek egy új, izgalmas lehetőség bemutatását eme vidéken. Alacsony kikötői díjakkal, olcsó ellátással élvezhetik a pihenni vágyók a nyári napsütést – ott, ahol többek között horgászni, kirándulni, kerékpározni is lehet. A Tisza-tó Yacht Charter tanfolyamok és személyre szóló oktatás mellett hajóbérlést is biztosít – a kisvitorlástól egészen a luxusjachtig.

Azok se búsuljanak, akiknek nincs jogosítványuk: képesítés nélküliek számára a motorcsónak bérlés jelent megoldást! A hajózási kultúra megismerésre, a Tisza-tó sokoldalú szépsége legyen a nyár feledhetetlen programja – nem csak újoncok számára!

További információ

Telefon: +36 20 9416 810

Web: www.tiszato-hajoberles.hu

E-Mail: info@tiszato-hajoberles.hu

https://www.facebook.com/Tiszato.hajoberles

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik