Élet-Stílus

A mesés Ziaja

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lengyel testvérpár, Alexandra és Zenon Ziaja, akik gondoltak egy nagyot, és megalapították a Ziaja nevű kozmetikai céget.

Mindketten gyógyszerészek, és a fő céljuk, hogy ötvözzék a modern technológiát a kiváló, természetes összetevőkkel.

De a történet itt nem ér véget. Azóta a cég vezetőségét gyógyszerészek és kémikusok alkotják, akik közül többen kutatók, a gyártási folyamat egyik különlegessége pedig, hogy a Ziaja rendelkezik saját kutató-, mikrobiológiai, fizikai-kémiai és gyártólaborral, sőt, minőségellenőrző részleggel is.

Ezt olvasva persze azt gondolhatnánk, csupa fehér tégelyes, gyógyszertári termékekhez hasonló flaskák sorakoznak a Ziaja polcokon, de az örömhír, hogy a gyártók nem csak a belbecsre, de a külcsínyre és az élményre is odafigyelnek!

A Ziaja arcápolási termékek (krémek, tonikok, arctisztítók), testápolási szerek (balzsamok és tusfürdők), valamint hajbalzsamok, samponok, intim higiéniás mosakodó szerek és fogkrémek gyártására specializálódott. És mivel a termékek komoly minőségellenőrzésen mennek át, és természetes alapanyagokból készülnek, a gyermekeknek, babáknak szánt termékeket is bátran kipróbálhatjuk csemetéinken.

Nagy figyelmet fordítanak a bőrápolásra is, kakaóvajas termékcsaládjuk például aktívan regenerálja, javítja a bőr rugalmasságát, és érdekessége, hogy antioxidánsokat tartalmaz, amely jelentősen lelassítja az avasodást, így akár 5 évig is megtarthatja jótékony összetevőit, anélkül, hogy mesterséges tartósítószereket tartalmaznának. Kipróbálhatjuk a kecsketejes termékeiket is, melyek kiválóan hidratálnak, gyümölcsös és olivaolajos termékeik pedig sok vitamint tartalmaznak, és védik bőrünket a kiszáradástól.

A történet tehát – mondhatni – idillikus, sikerük azóta is töretlen, a márka számos kitüntetést és díjat nyert el, de ami számunkra, a vásárlók számára ugyancsak fontos, az a meglepő ár-érték arány. Ezekhez a termékekhez ugyanis meglepően jó áron juthatunk hozzá, szemben más, organikus minőségi termékekkel, melyekhez sajnos mélyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Ismerkedjünk meg a Ziaja termékeivel, hogy a mesés történet tovább folytatódjon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik