Élet-Stílus

Mellbimbójával fizetett a hiúságáért

Nem akart hónapokat várni, ezért külföldre ment. Megbánta.

30 évesen, három gyermek és jó néhány leadott kiló után, Claire Rigley belenézett a tükörbe és nem tetszett neki, amit ott látott. Főleg a melleivel nem volt kibékülve, lógósnak és alaktalannak látta őket, ezért döntött. Megműtteti magát.

A kálváriája akkor kezdődött, amikor felkereste azt a brit plasztikai sebészt, akit egyik ismerőse ajánlott. A férfi igen népszerű lehetett, mert a több hónapos várólista végére tudta volna csak beírni Claire-t, aki úgy döntött, nem vár. Elfogadta, hogy az orvos egy cseh kollégájához irányítsa.

A műtétre 2008. áprilisában került sor, miután Claire leszurkolta a 4700 dolláros műtéti költséget. Csakhogy a pénzéért nem kapott semmit. „Nem gondoltam volna, hogy baj lesz. Mindenki kedves és figyelmes volt, a bajok akkor kezdődtek, amikor hazaértem és észrevettem, hogy a melleim szivárognak.”

Felhívta a cseh orvost, aki azt mondta neki, ne aggódjon, mert a jelenség természetes. Csakhogy a szivárgás nem állt el, sőt néhány nap múlva mélyedések jelentek meg a nő mellbimbója körül. Azonnal kórházba került, ahol az orvosok sürgősségi műtétet hajtottak végre rajta, kiszedték a fertőzött implantátumot, ám a kár, amit okozott, visszafordíthatatlannak bizonyult.

Az asszony ezután sokáig nem bírt a tükörbe nézni, gyűlölte magát, hogy hiú volt. Paranoiás lett, a lakásból sem mert kimenni. Időközben a férje fecskendezte be neki mindennap az anyagot, amitől a melle legalább valamelyest visszanyerte a formáját. Végül ő hozta feleségének azt az újságot is, amiben rábukkantak egy másik orvos elérhetőségére. Az orvos vállalta, hogy helyrehozza Claire melleit, sőt, grátisz még egy mellbimbót is tetovált neki, hogy az asszony visszanyerje önbizalmát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik